To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Abcup

roj - Pon 10 Paź, 2011

M napisał/a:
Nie jestem - pytam się po prostu

wiem, wiem, to taki żart, który mial Ci zasugerować również odpowiedź na Twoje pytanie ;)

M - Pon 10 Paź, 2011

roj napisał/a:
M napisał/a:
Nie jestem - pytam się po prostu

wiem, wiem, to taki żart, który mial Ci zasugerować również odpowiedź na Twoje pytanie ;)

Rozumiem że się Kenet nie kupi ich już ponownie?

roj - Pon 10 Paź, 2011

Kenet się wypowie, ale chyba nie był przeszczęśliwy, że mu się mięso odkleiło :faja:
Kamill - Pon 10 Paź, 2011

roj napisał/a:
Kenet się wypowie, ale chyba nie był przeszczęśliwy, że mu się mięso odkleiło :faja:

Kolegi markgumy tez podobno wczoraj zaczęły schodzić płatami ( 328i na tyle mieszanka średnia), ale możne będzie możliwość pozytywnego rozpatrzenia reklamacji, markgum wraz z bmw challange działają na zasadzie jakieś współpracy wiem ze taniej opony dostarcza dla zawodników.

EmerytRs2 - Pon 10 Paź, 2011

o karwa
miałem wczoraj zamawiać !! w piątek jeszcze dzwoniłem do Keneta.
czekam na fotostory z niecierpliwością !!

EmerytRs2 - Pon 10 Paź, 2011

M, ja chce ja chce , weź moje na baner ;)
no name - Pon 10 Paź, 2011

złaziły płatami z tego co widziałem
Kuner - Pon 10 Paź, 2011

no name napisał/a:
Kuner napisał/a:
Czy to Ty byłeś tym clio?

Ja byłem tylko jako pasażer, to clio roj-a

to stalismy obok siebie jak rozmawiałem z chłopakami z Clio rajdówki. Siedziałem w takim na maksa zajechanym s80 :)

Jaki świat jest mały, ja byłem w polarze takim fordowym :]
roj - Pon 10 Paź, 2011

Kuner napisał/a:
to stalismy obok siebie jak rozmawiałem z chłopakami z Clio rajdówki. Siedziałem w takim na maksa zajechanym s80

no tak coś kojarzyłem właśnie, ale nie byłem pewien. Na jakim rally służew Cię mogłem widzieć? albo może jesteś z Wilanowa?
dobrą mieliście historię o zdejmowaniu z drzewa lotki do badmintona :faja:

anjas - Pon 10 Paź, 2011

roj napisał/a:

pewnie miał złe ciśnienie... albo niedogrzał... albo przegrzał... albo chooywieco, ale problem z gumą to na pewno nie był!

M - Pon 10 Paź, 2011

anjas napisał/a:
roj napisał/a:

pewnie miał złe ciśnienie... albo niedogrzał... albo przegrzał... albo chooywieco, ale problem z gumą to na pewno nie był!

Azotem były pompowane?

roj napisał/a:

Też mi to utkwiło :]

Kuner - Pon 10 Paź, 2011

roj napisał/a:
Kuner napisał/a:
to stalismy obok siebie jak rozmawiałem z chłopakami z Clio rajdówki. Siedziałem w takim na maksa zajechanym s80

no tak coś kojarzyłem właśnie, ale nie byłem pewien. Na jakim rally służew Cię mogłem widzieć? albo może jesteś z Wilanowa?

hmm.. nie wiem gdzie mnie mogłeś widzieć ale na rally nie byłem, z wilanowa nie jestem, ale często się gdzieś kręcę więc kij go wie. :)
A z badmintonem to piękna historia. Cały plac samochodów, na ulicy pod warsztatem samochody a my sobie gramy w ten piekny słoneczny dzień. Szkoda że skończyła się historia nie miło dla mojej rajdówki :)

Kenet - Pon 10 Paź, 2011

Jak najbardziej kupie znowu profile. Bieżnik odlazł dopiero jak starły się ograniczniki, także nie ma się co dziwić. Dalej polecam tą oponę, po prostu takie życie. Po to jest opona żeby kleiła, a jak klei to będzie schodzić, szczególnie na Ułęży. Normalną oponę zajechałbym jak zwykle do sznura, a nalewka jaką jest Profil zachowała się jak nalewka.

Siedzę w pracy, wieczorem coś więcej napiszę i wrzucę fotki.