A gdzie masz sklep? Może po prostu podjadę - u mnie generalnie słabo z czasem bo dziecko z przedszkola odbieram
to zapraszam na czecha 17, a jak nie to jutro wieczorkiem do mnie na MokotówEmerytRs2 - Śro 10 Sie, 2011 Ilu jest chętnych na pasy? RRS z homo?
Mick od zamówienia do odbioru ile średnio mija.
Cy nie ma problemu z dostawami i zamawiasz na bieżąco?
Trzeba te pasy w końcu kupić Mick - Śro 10 Sie, 2011 generalnie jutro do mnie przychodzą pasy, niestety nie ma czarnych póki co, są czerwone i niebieskie.
Więc daj znać czy Ci pasują i zamawiam dla Ciebie 2 kplCHRZANEK - Śro 10 Sie, 2011
Mick napisał/a:
nie ma czarnych póki co, są czerwone i niebieskie.
A no to ch**nia.
Czarne najładniejsze.EmerytRs2 - Śro 10 Sie, 2011 a co ma mi nie pasować, moim skromnym zdaniem to najlepsza oferta , dobra czarne x2 proszę Mick - Śro 10 Sie, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
a co ma mi nie pasować, moim skromnym zdaniem to najlepsza oferta , dobra czarne x2 proszę
nie mam czarnych, mam dla Ciebie czerwone - pasi? EmerytRs2 - Śro 10 Sie, 2011 czerwone nie spasują do mojej wizji
czarne zdecydowanie zresztą takie jak u yareczka pum - Śro 10 Sie, 2011 Emeryt jak chcesz czarne to mogę odstąpić bo mi to ryba (byle nie były niebieskie) ale to jest tylko 1 komplet - chyba że Mick ma jeszcze gdzieś pod ladą więcej.EmerytRs2 - Śro 10 Sie, 2011 spoko mogę poczekać na komplet, Tobie się prędzej przydadzą, Mick nie ma Mick - Śro 10 Sie, 2011 Generalnie przyjadą do mnie tylko czerwone pasy...
czarne powinny być pod koniec sierpnia, chyba, że coś jeszcze wykombinuje
pumfkp tobie nie będą przeszkadzały czerwone?EmerytRs2 - Śro 10 Sie, 2011 o ja je.bie, stąd moje wcześniejsze pytanie
no dobra poczekam, zamawiaj pum - Śro 10 Sie, 2011 nie - do tej pory ganiałem w tych najprostsze sparco czerownych, a teraz i tak będą dla pasażera, więc mi ro ryba jeśli w piątek wszystko będzie. daj ten nr konta na pw to ci kasę przeleje.Kenet - Śro 10 Sie, 2011 Poproszę cenę za takie RRS, które kupił Yarko na PW. PozdrEmerytRs2 - Czw 11 Sie, 2011 to na czym stanęło?Anonymous - Czw 11 Sie, 2011 Poproszę cenę za takie RRS, które kupił Yarko (CZARNE) oraz Sparco EVO lub bałdzo lekutkie OMP (dla niewysokiej osoby ) na PW. Pozdr