Mnie po rowerze teraz kusi skuter, ale nie chcę 50-ki, tylko coś większego, żeby można było uskuteczniać mini podróże we dwójkę.
400
idzie to całkiem dobrze jak na kanapowca
miejsca jest w chooj i wygodnie, ale jednak wolę swojego pierdziocha to jest duzooo mniejszy i nie trzeba rozkminiać czy się zmieści między autami
jeśli coś zrobię to wrzucę cylinder 70, podobno będzie oczuwalne
trochę szkoda mi też pakować kasę w używkę, więc opcja jest też taka że kupię coś nowego i na tym będę pracował, sam nie wiem, póki co nie mam czasu na kombinacje, więc jeżdżę tym co mam KarQ - Sob 18 Cze, 2011 Super 9 jest spoko, ale ja mam 180cm/100kg moja luba pierwszy parametr nie znacznie mniejszy, więc do dłuższej drogi np. 50km musi być coś większego.
Poza tym zastanawiam się, czy nie przesiąść się na jednoślad w dojazdach do pracy PiTT - Sob 18 Cze, 2011
KarQ napisał/a:
Super 9 jest spoko, ale ja mam 180cm/100kg moja luba pierwszy parametr nie znacznie mniejszy, więc do dłuższej drogi np. 50km musi być coś większego.
Poza tym zastanawiam się, czy nie przesiąść się na jednoślad w dojazdach do pracy
mimo tego że super 9 ma chyba w serii jedną z najwyższych mocy jak na 50cm bo prawie 6KM to raczej odradzam używać go w 2 osoby
1. nie idzie wtedy zupełnie
2. komicznie to wygląda
dla 1 osoby jest git, zrobił bym koło 10KM i można na kole stawiać michool_vt - Sob 18 Cze, 2011 Wy z tymi skuterami tak na powaznie? KarQ - Sob 18 Cze, 2011 A ile wyjdzie taka modyfikacja tłoka PiTT - Sob 18 Cze, 2011
KarQ napisał/a:
A ile wyjdzie taka modyfikacja tłoka
300 robota
600-800 cześci
dla mnie śmieszna zajawka ze skuterkiem, czuję się jak na wakacjach, tyle że ten co mam jest szybszy niż te z wypożyczalni KarQ - Sob 18 Cze, 2011 Nigdy nie wypożyczałem. Nie mam komputera.
Pamiętam kilka lat temu gość u mnie na rewiach miał taką gilerę, pewnie podobnie dłubaną bo tez osiągała ponad 120km/h.
no nie, myślę że z cylindrem 70 poleci koło 100 i to mi wystarczy, za to podobno lepiej z dołu się zbiera
wiesz, jak ktoś chce to pewnie osiągnie to i nawet więcej bo gratów do S9 jest pełno, ja mówię tylko o zmianie pojemności
runner jest super, jakoś dużo dużo lepsza niż super9, ale też cenowo jest przepaść
nowy super 9 kosztuje chyba 6.7k a runner ponad 10kKarQ - Sob 18 Cze, 2011 Nowego nie kupię.
Chcę wyłożyć tyle ile zapłaciłem za dwa rowery
Wydaje mi się jednak, że taka zdłubana gilera 7-10letnia przysporzy więcej problemów niż radości.PiTT - Sob 18 Cze, 2011
KarQ napisał/a:
Nowego nie kupię.
Chcę wyłożyć tyle ile zapłaciłem za dwa rowery
Wydaje mi się jednak, że taka zdłubana gilera 7-10letnia przysporzy więcej problemów niż radości.
otóż to
chciałem runnera, ale za 3-4 tysie były mocno dojechane, więc nie ma to sensu
myślę że 3.5k za używany skuter to max co warto dać
jakieś tam pierdołki zazwyczaj się sypią, ale jak je wszystkie pozbierać to może się okazać że wyjdzie więcej niż zakup nowego skutera
ja mogę szczerze polecić super9 bo jest dynamiczna i bardzo fajnie się prowadzi i skręca, jeździłem kiedyś kymco zx to myślałem że na czołówkę wyskoczę w zakręcie KarQ - Sob 18 Cze, 2011 Podobywuje mnie się to to