Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
pum - Wto 22 Mar, 2011 nissan juke!!Gaydek - Śro 23 Mar, 2011
kosmita napisał/a:
Odpowiednik R1R
A nie konkurent dla R888? Pytam, bo nie wiem kosmita - Śro 23 Mar, 2011 Odpowiednikiem R888 są raczej FZ-201 i FZ-202.
595rs-r niby wolniej się nagrzewa, ma więcej bieżnika, więc powinna być lepsza na mokrym, czyli tak jak R1R.
Tak można wywnioskować z info i opinii ludzi, którzy mają porównanie.rasta - Sob 26 Mar, 2011 Z dedykacją dla Miniaca
Ale żeby nie było tak różowo, wczoraj nie dałem rady zdjąć opony 205/45/17 z felgi z dużym rantem. Bez problemu zwijałem oponę na stopce i w momencie kiedy już powinna być tylko formalność opona klinowała się po 30 cm obrotu na maszynie i ni huja nie szło dalej. Obstawiam brak znajomości techniki z mojej strony ale byłem zaskoczony i po kilku próbach się poddałem Bart - Sob 26 Mar, 2011 jesteś bardzo męski w roli wulkanizatora anjas - Sob 26 Mar, 2011
Bart napisał/a:
jesteś bardzo męski w roli wulkanizatora
+1Anonymous - Sob 26 Mar, 2011 z tego co mówią na Placu to była Pzero Nero której nie dałeś rady Vlodarsky - Sob 26 Mar, 2011
Marcel napisał/a:
z tego co mówią na Placu to była Pzero Nero której nie dałeś rady
PZeroNero ciężko schodzi ale ja swojej zwykłej maszynie zdejmowałem 205/40/17 ostatnio i zakładałem taki sam rozmiar Yoko ParadaM - Sob 26 Mar, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Marcel napisał/a:
PZeroNero ciężko schodzi ale ja swojej zwykłej maszynie zdejmowałem 205/40/17 ostatnio i zakładałem taki sam rozmiar Yoko Parada
Sam widziałem jak Marek łyżką do zmiany dętek naciągał parady na felgi.Anonymous - Sob 26 Mar, 2011 Marek to jest gość - kochałbym go , rasta ucz się Vlodarsky - Sob 26 Mar, 2011 zaczyna się... Genialna ta maszyna Rasty.Anonymous - Sob 26 Mar, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Genialna ta maszyna
mówisz o swoich dłoniach rasta - Nie 27 Mar, 2011
Marcel napisał/a:
To nie kwestia opony, bo ja u siebie w Morsie ma 18" P Zero Nero i nie ma problemu.Bonczek - Nie 27 Mar, 2011 A kwestia czego? rasta - Nie 27 Mar, 2011 Budowy felgi, diabli wie - jeszcze na wulkanizacji zębów nie zjadłem. Dużo twardsze opony ogarniałem bez zająknięcia.