Cartoon - Wto 08 Mar, 2011 Pierwsze zakupy poczynione Vlodarsky - Śro 09 Mar, 2011 super odrazu dostałem info, że kasa wpłynęła. Przesyłka gotowa do wysłania
heheCartoon - Śro 09 Mar, 2011 Marek, a macie w ofercie jakieś płyny do wspomagania o podwyższonej temp. wrzenia? Bonczek - Śro 09 Mar, 2011 Damn, a w Fieście układu wspomagania nie zalewa się płynem hamulcowym?
EDIT: Już wiem Vlodarsky - Śro 09 Mar, 2011 Cartoon, tak jak powiedzialem dzisiaj - ustalę który jaką ma temp wrzenia.Vlodarsky - Czw 10 Mar, 2011 No to coś tam ustaliłem. Zdecydowanie najlepszym płynem do wspomagania będzie olej Millermatic ATF SP-III - temperatura zapłonu - 200 stopni. Prokop Używa tego płynu w S2000 i daje radę, choć Fiesty S2000 mają bardzo awaryjny układ wspomagania i w tym sezonie było kilka awarii w SWRC.Cartoon - Czw 10 Mar, 2011 Po 15.03 zamówię bańkę niech mi tylko za fakturę zapłacą Vlodarsky - Czw 10 Mar, 2011 Nie mam go na półce - do czasu Twojego zamówienia już będzie ade - Czw 10 Mar, 2011 to ja tutaj w temacie rzuce zapytanie:D
jaki olej z tych co sprzedajesz do laguny 2.0t (2003 rok 163km) do skrzynii?? tak zeby cos dluzej wytrzymala ta francuska skrzynka (pk6 sie nazywa chyba)??
do silnika zakupilem elfa 5w50;] francuski motor to chyba olej tez moze byc francuskiBad-i - Czw 10 Mar, 2011
ade napisał/a:
to ja tutaj w temacie rzuce zapytanie:D
jaki olej z tych co sprzedajesz do laguny 2.0t (2003 rok 163km) do skrzynii?? tak zeby cos dluzej wytrzymala ta francuska skrzynka (pk6 sie nazywa chyba)??
jezeli moge sie wtrącic, niszczylem na tej skrzyni przez 3 lata na Modlińskiej. NIgdy nawet synchro nie wymienieli Vlodarsky - Pią 11 Mar, 2011 CRX 75W90 NT
http://racing-oils.pl/product.php?id_product=71Jacek - Pią 11 Mar, 2011 Vlodi, masz może jakiś środek do czyszczenia filtrów po...jakis olejek, i ile coś takiego może kosztować?Vlodarsky - Pią 11 Mar, 2011 Niestety nie mam ja to robię benzyną ekstrakcyjną i kompresorkiem. Ew. pistoletem takim jak do malowania napełnionym benzynką ekstrakcyjną. Długo zawsze płucze to i nasiąkam dopiero olejkiem. Ale w ofercie nie mam nic takiego.Jacek - Pią 11 Mar, 2011 dankę Jakarti - Sob 12 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
Vlodi, masz może jakiś środek do czyszczenia filtrów po...jakis olejek, i ile coś takiego może kosztować?