To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - MILLERSOILS-WARSZAWA.PL

Cartoon - Wto 08 Mar, 2011

Pierwsze zakupy poczynione :D
Vlodarsky - Śro 09 Mar, 2011

super :) odrazu dostałem info, że kasa wpłynęła. Przesyłka gotowa do wysłania :)

hehe

Cartoon - Śro 09 Mar, 2011

Marek, a macie w ofercie jakieś płyny do wspomagania o podwyższonej temp. wrzenia? :D
Bonczek - Śro 09 Mar, 2011

Damn, a w Fieście układu wspomagania nie zalewa się płynem hamulcowym?

EDIT: Już wiem :]

Vlodarsky - Śro 09 Mar, 2011

Cartoon, tak jak powiedzialem dzisiaj - ustalę który jaką ma temp wrzenia.
Vlodarsky - Czw 10 Mar, 2011

No to coś tam ustaliłem. Zdecydowanie najlepszym płynem do wspomagania będzie olej Millermatic ATF SP-III - temperatura zapłonu - 200 stopni. Prokop Używa tego płynu w S2000 i daje radę, choć Fiesty S2000 mają bardzo awaryjny układ wspomagania i w tym sezonie było kilka awarii w SWRC.
Cartoon - Czw 10 Mar, 2011

Po 15.03 zamówię bańkę ;) niech mi tylko za fakturę zapłacą ;)
Vlodarsky - Czw 10 Mar, 2011

Nie mam go na półce - do czasu Twojego zamówienia już będzie :)
ade - Czw 10 Mar, 2011

to ja tutaj w temacie rzuce zapytanie:D

jaki olej z tych co sprzedajesz do laguny 2.0t (2003 rok 163km) do skrzynii?? tak zeby cos dluzej wytrzymala ta francuska skrzynka :crazy: (pk6 sie nazywa chyba)??

do silnika zakupilem elfa 5w50;] francuski motor to chyba olej tez moze byc francuski

Bad-i - Czw 10 Mar, 2011

ade napisał/a:
to ja tutaj w temacie rzuce zapytanie:D

jaki olej z tych co sprzedajesz do laguny 2.0t (2003 rok 163km) do skrzynii?? tak zeby cos dluzej wytrzymala ta francuska skrzynka :crazy: (pk6 sie nazywa chyba)??

jezeli moge sie wtrącic, niszczylem na tej skrzyni przez 3 lata na Modlińskiej. NIgdy nawet synchro nie wymienieli :)

Vlodarsky - Pią 11 Mar, 2011

CRX 75W90 NT

http://racing-oils.pl/product.php?id_product=71

Jacek - Pią 11 Mar, 2011

Vlodi, masz może jakiś środek do czyszczenia filtrów po...jakis olejek, i ile coś takiego może kosztować?
Vlodarsky - Pią 11 Mar, 2011

Niestety nie mam :( ja to robię benzyną ekstrakcyjną i kompresorkiem. Ew. pistoletem takim jak do malowania napełnionym benzynką ekstrakcyjną. Długo zawsze płucze to i nasiąkam dopiero olejkiem. Ale w ofercie nie mam nic takiego.
Jacek - Pią 11 Mar, 2011

dankę :]
Jakarti - Sob 12 Mar, 2011

Jacek napisał/a:
Vlodi, masz może jakiś środek do czyszczenia filtrów po...jakis olejek, i ile coś takiego może kosztować?

uprzedziles me pytanie :)