racja kiera jest słaba to dzielenie nie jest fajne
a chcesz kupić na czas przyjazdu?
mamy możliwość zakupu, wiec nie problem
Jak masz cos do zaoferowania to wrzuc na PW Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 KarQ musze usiąść i policzyć ile nas kosztowało.
ono jest lekko uszkodzone przodem - zderzak, 1x ksenon, maska, pas przedni i kierunki, lekko L błotnik, pali jeździ.... wyserwisowany od deski do deski w VW ostatni przegląd we wrześniu 2010 - przebieg 143kkmKarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Ok, to czekam na informacje.
Generalnie nie szukałem drugiego auta, ale z racji, że Lupo mi się zawsze podobało (od jakiegoś czasu chciałem mieć), a nie jest łatwo znaleźć coś sensownego to może może, kto wie.Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 Marcel z czystej ciekawości ile za RS ?KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Czesław, ja Cię widzę w RSie, mówię całkowicie poważnie.
Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 Ja Cie znajdę KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Ok. We wtorek będę przejeżdżał przez metropolię Twą. Na tych "dziurkach" za zjazdem można jechać 30km/h więc będę wypatrywał czerwono meksykańskiego Toleda.Anonymous - Wto 12 Kwi, 2011 może takie coś kupimy jutro
Barejka - Wto 12 Kwi, 2011 chyba jakis geodeta tym jezdzi Anonymous - Wto 12 Kwi, 2011 o idealnych wymiarach Jakarti - Wto 12 Kwi, 2011 tak sobie patrze na te siedziska i one sa identyczne.. na bank nie sa glebsze od "zwyklych". moze troszke twardsze. boczki te same a to glownie o to w kuble chodzi..
kupuj marczel. na bank sie znajdzie amator.Anonymous - Wto 12 Kwi, 2011 tez tak myśle
2008 rok
57kkm przejechane
ostatni przegląd przy 55kkm w ASO
lekko uszkodzony tył, klapa zderzak i ciutkę P błotnik - kosmetyka - szyba w klapie nawet nie zbitaanjas - Wto 12 Kwi, 2011 tak z ciekawości, ale kosztuje taki szport z CH?PiTT - Wto 12 Kwi, 2011 auto fajne, ale słyszałem że są straszne problemy ze światłami Janusz - Wto 12 Kwi, 2011 miiistrz kolor ja się jaram... felge tylko w biały prysnac