HH.ORG na Torze - Sezon Torowy 2011 - otwarta dyskusja
rasta - Czw 16 Gru, 2010 Lepsze WSI niż sranie przed monitorem Janusz - Czw 16 Gru, 2010
Czesio napisał/a:
Rally Landu mam 250 , lublin radom 300 . heee ?
ziom, na lublin mamy ponad 300, na radom 220 a do rally landu pewnie z 500 wiec hm... wcale gorzje nie maszrasta - Czw 16 Gru, 2010 Niestety trzeba brać pod uwagę spalanie załóżcie, że wasza fura pali 20l 98BP, jak daleko byście byli w stanie wyjechać poza swoje miasto, he?Janusz - Czw 16 Gru, 2010 rasta poprostu lol....
faktycznie nie skręcam bije konia...
tylko ze ja nigdy nie twierdziłem ze skręcam... wiec w sumie ciężko zrozumieć o co Ci chodzi menopauzę przechodzisz??Anonymous - Czw 16 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
Czesio napisał/a:
Rally Landu mam 250 , lublin radom 300 . heee ?
ziom, na lublin mamy ponad 300, na radom 220 a do rally landu pewnie z 500 wiec hm... wcale gorzje nie masz
ok, przepraszam idę do konta . Ale wy zato macie blizej do miedzianki i wyrazowa Janusz - Czw 16 Gru, 2010
Czesio napisał/a:
Ale wy zato macie blizej do miedzianki i wyrazowa
to sie zgadza tzn ja mam wszedzie gdzie podałem +40 ale do wyrazowa mam 170 Marek23 - Czw 16 Gru, 2010 Tor w Kielcach daje radę i fajnie gdyby tam coś zrobić. Poznań to juz wiadomo. Januszku, chill, nie ma sensu sie z cipetą kłócić.M - Czw 16 Gru, 2010 Nie ma sensu się kłócić
Zgoda budujeMarek23 - Czw 16 Gru, 2010 Też tak myslę.rasta - Czw 16 Gru, 2010 Ziom masz chyba zły dzień nigdzie nie napisałem, że nie skręcasz, a twoje zapytanie odnośnie Wróbla zabrzmiało tak jakbyś pytał skąd ten gość się urwał i czego tu szuka bo o nim nie słyszałeś to znaczy, ze pewnie jest nikim, przynajmniej w moim mniemaniu tak to zabrzmiało.
Koniec OTKarQ - Czw 16 Gru, 2010 Gdzie Janek w wielu tematach usilnie wbija szpilę, to akurat tu ja dopatrzyłem się tylko jego ciekawości kim jest Wróbel.M - Czw 16 Gru, 2010
KarQ napisał/a:
Gdzie Janek w wielu tematach usilnie wbija szpilę, to akurat tu ja dopatrzyłem się tylko jego ciekawości kim jest Wróbel.
Ja także, może Raściowi dzisiaj flok nie klei Janusz - Czw 16 Gru, 2010
Cytat:
Gdzie Janek w wielu tematach usilnie wbija szpilę, to akurat tu ja dopatrzyłem się tylko jego ciekawości kim jest Wróbel.
lejesz miód na me serce ale nie wiedziałem ze to tak wygląda Janusz - Czw 16 Gru, 2010
rasta napisał/a:
nigdzie nie napisałem, że nie skręcasz
rasta napisał/a:
reprezentuje poziom, którego prędko Januszku nie osiągniesz.
rasta napisał/a:
Daj na luz i śmignij se pod Lidla polatać bobokiem
rasta napisał/a:
Lepsze WSI niż sranie przed monitorem
rasta - Czw 16 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
rasta napisał/a:
reprezentuje poziom, którego prędko Januszku nie osiągniesz.
To ze uważam, że Wróbel reprezentuje wyższy poziom, nie jest chyba dla ciebie obelgą, he?
Mi też do niego daleko.