MotorSport - [WTCC] World Touring Car Championships
fydi - Czw 04 Mar, 2010 Już w najbliższy weekend rusza kolejny sezon. Jakieś zamieszania w zespołach były, w regulaminach pewnie też... ale w sumie to mało mnie obchodzi Chcę siąść w sobotę przed TV i wtedy się wszystkiego dowiem
tym czasem zrobiłem małą ankietę szymlorek - Czw 04 Mar, 2010 Licze na Tarquiniego bo mam wielką nadzieje że półfabryczny seat wciąż może być groźny w walce o końcowy sukces, ciekaw jestem jak w nowym sezonie spiszą się Chevy, czy Cruze ma szanse wygrywać w najbliższym sezonie? Ciekawie się to wszystko zapowiada, odpowiedzi na najważniejsze pytania poznamy już niedługo
Smutno tylko ze cały cykl zdominowały trzy marki, przydałyby się jakieś GTA czy rodzynki w postaci prywatnych hond czy fordów. Byłoby jeszcze ciekawiej kubas - Czw 04 Mar, 2010 A ja liczę na Farfusa i na całe BMW ! Stf - Czw 04 Mar, 2010 też stawiam na Farfusa. Nie wiem dlaczego k-mart - Czw 04 Mar, 2010 Stf czym startujesz?Bad-i - Czw 04 Mar, 2010 Hołek jedzie Navarąqbus - Pią 05 Mar, 2010 a tam chyba jakies straszne opady sa... nie bedzie przeszkod dla rozegrania rundy wtcc?fydi - Pią 05 Mar, 2010
Cytat:
a tam chyba jakies straszne opady sa... nie bedzie przeszkod dla rozegrania rundy wtcc?
nic mi nie wiadomo o tym. jedynie następna runda ma zostać odwołana z powodu powodzi.CHRZANEK - Pią 05 Mar, 2010 Nie oglądam WTCC odkąd zaczęły tam startować samochody z silnikami od maszyn rolniczych.
Zagłosowałem na Gene bo lubie gościa, choć generalnie dla mnie i tak osobowością WTCC jest (był) Alex Zanardi.Stf - Pią 05 Mar, 2010
k-mart napisał/a:
Stf czym startujesz?
zastawa evo PKO łytłytk-mart - Pią 05 Mar, 2010 Tym razem powazne pytanie, do Stf'a:
czy byl bys w stanie zalapac sie Twoim golfem w tym secie jakim jest w top10?
jedziesz oczywiscie na jakims profi slicku.fydi - Pią 05 Mar, 2010
Cytat:
Zagłosowałem na Gene bo lubie gościa, choć generalnie dla mnie i tak osobowością WTCC jest (był) Alex Zanardi.
Nie chce krakać, ale nie ma go na liście zgłoszonych do WTCC anjas - Pią 05 Mar, 2010 dla mnie niedoścignionym wzorem i ideałem i tak zostanie Jose Antonio Levanoga, wielki mistrz, wielki kierowca, wielki człowiek. Szkoda, że już nie jeździ.
Z obecnie jeżdżących kibicuję Farfusowi, bo mi się podoba jego nazwisko.Stf - Pią 05 Mar, 2010
k-mart napisał/a:
czy byl bys w stanie zalapac sie Twoim golfem w tym secie jakim jest w top10?