To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WTCC] World Touring Car Championships

fydi - Czw 04 Mar, 2010

Już w najbliższy weekend rusza kolejny sezon. Jakieś zamieszania w zespołach były, w regulaminach pewnie też... ale w sumie to mało mnie obchodzi :) Chcę siąść w sobotę przed TV i wtedy się wszystkiego dowiem :)

tym czasem zrobiłem małą ankietę :)

szymlorek - Czw 04 Mar, 2010

Licze na Tarquiniego bo mam wielką nadzieje że półfabryczny seat wciąż może być groźny w walce o końcowy sukces, ciekaw jestem jak w nowym sezonie spiszą się Chevy, czy Cruze ma szanse wygrywać w najbliższym sezonie? Ciekawie się to wszystko zapowiada, odpowiedzi na najważniejsze pytania poznamy już niedługo :)

Smutno tylko ze cały cykl zdominowały trzy marki, przydałyby się jakieś GTA czy rodzynki w postaci prywatnych hond czy fordów. Byłoby jeszcze ciekawiej :)

kubas - Czw 04 Mar, 2010

A ja liczę na Farfusa i na całe BMW ! :)
Stf - Czw 04 Mar, 2010

też stawiam na Farfusa. Nie wiem dlaczego ;)
k-mart - Czw 04 Mar, 2010

Stf czym startujesz?
Bad-i - Czw 04 Mar, 2010

Hołek jedzie Navarą
qbus - Pią 05 Mar, 2010

a tam chyba jakies straszne opady sa... nie bedzie przeszkod dla rozegrania rundy wtcc?
fydi - Pią 05 Mar, 2010

Cytat:
a tam chyba jakies straszne opady sa... nie bedzie przeszkod dla rozegrania rundy wtcc?

nic mi nie wiadomo o tym. jedynie następna runda ma zostać odwołana z powodu powodzi.

CHRZANEK - Pią 05 Mar, 2010

Nie oglądam WTCC odkąd zaczęły tam startować samochody z silnikami od maszyn rolniczych.

Zagłosowałem na Gene bo lubie gościa, choć generalnie dla mnie i tak osobowością WTCC jest (był) Alex Zanardi.

Stf - Pią 05 Mar, 2010

k-mart napisał/a:
Stf czym startujesz?

zastawa evo PKO łytłyt

k-mart - Pią 05 Mar, 2010

Tym razem powazne pytanie, do Stf'a:

czy byl bys w stanie zalapac sie Twoim golfem w tym secie jakim jest w top10?
jedziesz oczywiscie na jakims profi slicku.

fydi - Pią 05 Mar, 2010

Cytat:
Zagłosowałem na Gene bo lubie gościa, choć generalnie dla mnie i tak osobowością WTCC jest (był) Alex Zanardi.

Nie chce krakać, ale nie ma go na liście zgłoszonych do WTCC :(

anjas - Pią 05 Mar, 2010

dla mnie niedoścignionym wzorem i ideałem i tak zostanie Jose Antonio Levanoga, wielki mistrz, wielki kierowca, wielki człowiek. Szkoda, że już nie jeździ.

Z obecnie jeżdżących kibicuję Farfusowi, bo mi się podoba jego nazwisko.

Stf - Pią 05 Mar, 2010

k-mart napisał/a:
czy byl bys w stanie zalapac sie Twoim golfem w tym secie jakim jest w top10?

tak.

k-mart - Pią 05 Mar, 2010

anjas napisał/a:
Jose Antonio Levanoga

:rotfl: