też sie zgadzam z tym ze wpakowanie tego w klon wtc to gruba przesada,
oczywiście, że nie chciałem porównywać zaginięcia samolotu do WTC
to było nawiązanie tylko do tego co pisał Greg, że różne dziwne rzeczy dzieją się na świecie i raczej nigdy się prawdy nie dowiemy
Dokładnie. Ja tez nie wierze w każda teorię i kazdy spisek, w neiktóre rzeczy nie wnikam. Ale prawda jest taka, że prawdy nie poznamy. A jedynie jakąś ustaloną wersję.
Walle napisał/a:
k-mart napisał/a:
kurcze kurcze mnie to naswietlenie medialne.
w innych miejscach na swiecie ginie codziennie kilkaset dzieci, o tym nikt nie wspomina bo to juz normalka.
A tu z powodu 23X wielka tragedia swiatowa.
Samoloty od dawna spadaja i zawsze beda.
extra opinia, taka przemyślana i inna niż wszystkie
Mnie tez to przygnebia. Najbardziej zaś irytuje mnie fakt, że w Polsce żałoba narodowa jest świetnym narzędziem PR dla prezydenta i rządu. Cośtam się niefartnie w kopalni, ginie 3-5 górników, mamy żałobę 3 dni. Rozwali się autobus, zginie 5 osób, mamy żałobę 2 dni. Itd... A jak codziennie na drogach ginie 10 osób to nikt o tym nie mówi i żałoby nie ma... OBŁUDA.GeKo - Wto 09 Cze, 2009 Ja tu w spisek nie wierzę, skoro samolot zdążył wysłać ponad 20 komunikatów o usterkach, to chyba nie zrobiły tego dymiące szczątki.Vlodarsky - Wto 09 Cze, 2009
GeKo napisał/a:
Ja tu w spisek nie wierzę, skoro samolot zdążył wysłać ponad 20 komunikatów o usterkach, to chyba nie zrobiły tego dymiące szczątki.
jeśli k-mart nie potwierdzi tej informacji to ja będe wierzył, że to spisekMaciusiowy - Wto 09 Cze, 2009 Marcel PWGreg - Wto 09 Cze, 2009
GeKo napisał/a:
Ja tu w spisek nie wierzę, skoro samolot zdążył wysłać ponad 20 komunikatów o usterkach, to chyba nie zrobiły tego dymiące szczątki.
Samolot ponoć wysyła automatycznie sygnały o błędach i stało się to przed kaboom. To nie ma nic do mayday czy komunikatów załogi. Tak przynajmniej piszą cudowne media.Jakarti - Śro 10 Cze, 2009 http://wiadomosci.onet.pl/1987367,12,item.html
dosc sporo sie dzieje, aczkolwiek jaki bedzie final - tego nie wie nikt..PiTT - Śro 10 Cze, 2009 Ci to mieli pełne gacie
pewnie większość pożegnała się z życiem, czaicie motyw, wybuch i silnik się pali
http://wiadomosci.onet.pl/1987697,12,item.htmlFreeMan - Śro 10 Cze, 2009 Nazwiska terrorystów na liście pasażerów Airbusa
Dane te świadczą o tym, że nie może być mowy o zamachu terrorystycznym.
No skoro juz tak w onecie napisali to mozemy spokojnie zamykac. Samolot sam sie rozpadł po kolei na kawalki i po klopocie. Rozkreciły mu sie śrupki?
Ile znacie przypadkow ze samolot sam sie rozpadł w locie?
Ja znam tylko jeden. Jak ruscy skserowali konkorda i robili nim sztuczki cyrkowe na pokazach lotniczych
anjas - Czw 11 Cze, 2009
eM napisał/a:
Jak ruscy skserowali konkorda i robili nim sztuczki cyrkowe na pokazach lotniczych
hehe, skserowali skurczybyki ale szybciej dopuścili do użytku. I dlatego byli pierwsi, cwaniaczki...Anonymous - Pią 12 Cze, 2009
moj najlepszy kumpel lecial tym samolotem - http://www.youtube.com/watch?v=ueJeC2pxxbM widzial pas w bocznej szybie to jest kurwa jazda... driftingAnonymous - Pią 12 Cze, 2009 Prawda o katastrofie Airbusa jest ukrywana?