1. Strick (o ile nie bede za bardzo pomylony i bede umiał sie ruszac)
2. martin.h
3. Niemy
4. noxAnonymous - Sob 31 Sty, 2009 Niedziela 1.02.09 godz.13.00 ul.Śląska, Katowice:
2. martin.h
3. Niemy
4. nox
5. p106rallye
mi,Dżon ,GeKo ,a wy ?Michał - Sob 31 Sty, 2009 może Racibórz ?mi - Sob 31 Sty, 2009
Marek23 napisał/a:
jadę na snowboard na Słowację, na Chopok...
W czwartek byłem na wielkiej racicy, cza się było jakoś zgadać zawczasu, bym popodziwiał
Mnie niestety w niedzielę nie będzie, będę 728508375918753 kilometry od domu, sorry chłopcy...Młody Papież - Nie 01 Lut, 2009 ja powinienem sie zjawić...
2. martin.h
3. Niemy
4. nox
5. p106rallye
6. Dżon
Porządek musi być nox - Nie 01 Lut, 2009 teraz jeszcze pytanie gdzie dokładnie na tej śląskiej się spotykamy ??Niemy - Nie 01 Lut, 2009 na studenckiej o ile dobrze pamietamAnonymous - Nie 01 Lut, 2009 Możemy się spotkać na Studenckiej obok klubu Panorama .Będzie łatwiej.nox - Nie 01 Lut, 2009 no to do zo Niemy - Nie 01 Lut, 2009 Bylim, pogadalim, pokrecilim...
martin.h milo było poznać
nox nie miał fiesty, ale miał aparat wstawiaj fotyAnonymous - Nie 01 Lut, 2009 Ekipa stawiła się w komplecie.Były drifty rwd i fwd .Martin miło było poznać.Moje stopy jeszcze długo nie dojdą do siebie nox - Nie 01 Lut, 2009 massakrycznie zmarzłem miło było się spotkać , Martin miło było poznać.
Było trochę driftów w wykonaniu RWD choć lepsze bogi wg. mojej opinii stawiały FWD
No i chyba rekord były dwa hatche z czego nawet jeden HOT martin.h - Nie 01 Lut, 2009 Było fajnie, mi również miło że mogłem Was poznać.nox - Nie 01 Lut, 2009 W takim słodkim kółeczku odmarzały mi stopy.
Widząc to że mi zimno Niemy zaczął się do mnie gorąco uśmiechać
Po czym zasiadł za kierownicą hatcha i nieco podriftował .
Strick również dawał rade w driftach , w zawodach driftingowych El taryfa miał by pierwsze miejsce
Po czym przyjechał spóźnony lecz bardzo oczekiwany drifter dzikiego południa , mówią o nim że śpi po 1 godzinę dziennie można by spytać czemu .... ?
Miłość do aut francuskich zmusza do poświęceń
Tak tak mowa Dżonie i jego Niemieckim rumaku
Tak przejęty sytuacją ustawiłem balans bieli
Za to Dżon pokazał oco chodzi w drifcie.
i w takiej miłej driftingowej atmo się pożegnaliśmy
Wiem wiem pisze jak poturbowany ale mega zmarzłem .