To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - GT-R a sprawa Porsche

qbus - Wto 25 Lis, 2008

mistrz :lol2: :lol2: :lol2:
Marek23 - Wto 25 Lis, 2008

Nie piszmy w tym temacie o 350z, bo to to jest kwinetesencja złomu dla mnie.
Porsche jest drogie, nie jest idealne(rozkład masy), ale jest szybsze od Gt-ra i się nie psuje. eM, Nissan jeśli chodzi o Gt-ra dopuścił się oszustwa(czasy na Ringu) i kłamstwa(sprawa z Vdc), więc proszę nie broń ich. Mitsu i Subaru takich akcji nie odwalają.

M - Wto 25 Lis, 2008

Marku tylko na te rzekome klamstwo nie ma dowodow.Co z tego ze w jednym tescie jest szybszy a w drugim wolniejszy.To dla mnie dowod ze cos jest na rzeczy.
KonradMK - Wto 25 Lis, 2008

cieszę się że wprowadziłem świeżą myśl :D :D
dodam tylko, że zgodzę się iż GTR dorównuje prosiakowi jak tylko porsche postanowi porównać swoje nowe auto do GTRa i przeczytam "popatrzcie, nasze auto jest tak samo szybkie albo nawet szybsze od nissana". Na razie jest odwrotnie :)

eM napisał/a:
Marku tylko na te rzekome klamstwo nie ma dowodow.Co z tego ze w jednym tescie jest szybszy a w drugim wolniejszy.To dla mnie dowod ze cos jest na rzeczy.

ale skrzynię zyebali :D

fydi - Wto 25 Lis, 2008

Haha! Kondziu ;D :*
Michał - Wto 25 Lis, 2008

Ok, tylko wezcie pod uwage jedną rzecz. Nissan stworzył auto które moze konkurować z marką która przez całe swoje istnienie produkowała TYLKO samochody sportowe ... to chyba daje do myślenia. Do tego ten samochód jest 2 krotnie tańszy ... no i ładniejszy :)
i ma fajny kokpit który se można ustawiać :D hehhehe

Loko - Wto 25 Lis, 2008

eM napisał/a:

Oj krótka pamięć, jak nie ma dowodu, jak jest, sam wklejałem na forum onboarda z ringu, na którym nissan skończył mierzyć czas o jeden zakręt wcześniej niż zaczął, taka dyskretna różnica jednej prostej, a to jest jawne kłąmstwo i oszustwo, ciężko po takim wałku wieżyć we wszystko co podaje nissan ;)

k-mart - Wto 25 Lis, 2008

KonradMK napisał/a:
Maćku, psują się jak każde auto. Ale wierzę że upalanie prosiaka vs. upalanie nissana 350Z (bez urazy dla właścicieli) to jak ciągłe odkurzanie mieszkania tym samym odkurzaczem vs. napi.erdalanie tym odkurzaczem o ścianę po skończonej robocie.

niemcy robili messerschmitty, które startowały i lądowały po kilkaset razy, a japończycy latali hondami kamikadze one-way-ticket. Jedni są znani z solidności, drudzy z wyobraźni i wielkiego serca.

Hahahaha :rotfl: "Konrad-Messerschmidt" od dzisiaj :D

Cytat:
Ok, tylko wezcie pod uwage jedną rzecz. Nissan stworzył auto które moze konkurować z marką która przez całe swoje istnienie produkowała TYLKO samochody sportowe ... to chyba daje do myślenia. Do tego ten samochód jest 2 krotnie tańszy ... no i ładniejszy :)
i ma fajny kokpit który se można ustawiać :D hehhehe

Zgadza sie!
Saxorulez potwierdzil odkrywajac wiele identycznych czesci z GTR'a w swojej almerze.
Nie ma sie co oklamywac:
GTR'a to poprostu primera coupe o wiekszej mocy i 4x4.

M - Wto 25 Lis, 2008

Taka calibra od nissana :D
k-mart - Wto 25 Lis, 2008

hahahaha teraz to pojechales :rotfl:
eM jestes lepszy od zajaca, odezwij sie w moim temacie, daje pomogl :D

Marek23 - Wto 25 Lis, 2008

Michał napisał/a:
Ok, tylko wezcie pod uwage jedną rzecz. Nissan stworzył auto które moze konkurować z marką która przez całe swoje istnienie produkowała TYLKO samochody sportowe ... to chyba daje do myślenia. Do tego ten samochód jest 2 krotnie tańszy ... no i ładniejszy
i ma fajny kokpit który se można ustawiać hehhehe

Te auto się psuje Michał jeśli chcesz zrobić taki czas do 100 jak w katalogu. Tym autem nie mozna jeździć bez wyłączonego esp(przypominam, ze mówimy o aucie supersportowym). Te dwie rzeczy na dzień dobry go dyskwalifikują. Koniec, kropka.

szymlorek - Wto 25 Lis, 2008

Jak dla mnie jedna generacja nie mogla zrobic tak ogromnego postępu i tyle, zółtki mają krótkiego siura więc dowartościowywują się czasami z sufitu :P :rotfl:

Volkswagen Carrera GT2 rulez :D

Michał - Wto 25 Lis, 2008

Marek23 napisał/a:
Michał napisał/a:
Ok, tylko wezcie pod uwage jedną rzecz. Nissan stworzył auto które moze konkurować z marką która przez całe swoje istnienie produkowała TYLKO samochody sportowe ... to chyba daje do myślenia. Do tego ten samochód jest 2 krotnie tańszy ... no i ładniejszy
i ma fajny kokpit który se można ustawiać hehhehe

Te auto się psuje Michał jeśli chcesz zrobić taki czas do 100 jak w katalogu. Tym autem nie mozna jeździć bez wyłączonego esp(przypominam, ze mówimy o aucie supersportowym). Te dwie rzeczy na dzień dobry go dyskwalifikują. Koniec, kropka.

Hmmm. No ale nie można brać pod uwagę jednego posta na świecie który mówi ze tak jest.
Na tej zasadzie, jakby ktoś wszedł w mojego pimpa saxo, to cały świat by stwierdził ze saxo to jak corolla, nie psuje sie ( saxo mi sie nie psuło, raz mnie zawiodło jak mi wspomaganie przestało działać )
Jeśli z tym ESP to nie odosobniony przypadek, to zwracam honor i liże jaja.
A szczerze, jestem ciekaw jak naprawde jest z tym ESP.

dzik - Wto 25 Lis, 2008

Z ESP jest napisano jasno w instrukcji, mozna wylaczyc jedynie w celu wykopania sie z sniegu/blota, wylaczenie jest logowane razem z innymi parametrami, jak z wysrana skrzynia udasz sie do nissana oni sprawdza w logu ze majac 2PLN sie z blota nie wyjezdza i po gwarancji.

Ciekawe czy te swoje rekordy na ringu krecili z wlaczonym ESP.

CHRZANEK - Wto 25 Lis, 2008

Jak by mnie było stać na Prosię to kupił bym nysę , wyłączył bym ESP i bym sobie jeżdził.

Za różnice w cenie ile bym miał tych skrzyń biegów ??
10 ??

Panowie halo ??
Braliscie to pod uwagę ??