szczerze mowiac autko sie wydaje zadbane i swieze, srodek i bryla jak na amerykanca niezle (poza pasami oczywiscie), silnik nie musze wspominac ze kozak do tego tani w utryzmaniu i stosunkowo malo pali. No i w polsce takich za duzo nie ma.Michał - Śro 22 Paź, 2008 pawełek ... co ty PieQt - Śro 22 Paź, 2008 no ja raczej szukam jednak czegoś zwanego ze staropolskiego Hothatch - czyli 2 drzwi+klapa z szybą i więcej koni od podobnych w segmencie
takie amerykańce ciekawe, ale nie kupięJanusz - Śro 22 Paź, 2008
szczerze mowiac autko sie wydaje zadbane i swieze, srodek i bryla jak na amerykanca niezle (poza pasami oczywiscie), silnik nie musze wspominac ze kozak do tego tani w utryzmaniu i stosunkowo malo pali. No i w polsce takich za duzo nie ma.
to to samo co Holden HSV i Vaxual monaro..... mega furak.. swietnie lata bokami... tylko czesci beda do tego niesamowicie drogie.... bo tzreba bedzie ze stanów sciagac... znaczy sa takie hurtownie które zajmuja sie czesciami do amerykanców.. ale one własnie sciagaja większość rzeczy z orginału.. i maja masakryczne cenyPieQt - Śro 22 Paź, 2008 golf znaleziony przez Andrzeja nie sprzedał się, to teraz jadą z aukcją chłopaki
cena była 55 tys. wcześniej ... wygląda na to, że takie fury się nie sprzedają, foka od sierpnia, tutaj aukcja - nic tylko czekać i patrzeć i kupować po taniości rasta - Śro 22 Paź, 2008 Jak szukasz zadbanej foki to mam kumpla co sprzedaje:
Pewny towar, bo kolo pedantycznie dba i ma hajs.PieQt - Śro 22 Paź, 2008 zwróciłem na niego uwagę, bo cena w miarę i daje fakturę - ale ten kolor taki oczojebny
ta foka jest do sprzedania od miesiąca - jak opchnę samochód (przypuszczam, że też trochę będę się z nim woził) to pojadę ewentualnie obejrzeć do Koszalina (na allegro ma taką miejscówkę wpisaną)rasta - Śro 22 Paź, 2008 Tak kolo jest z Koszalina.
Kolor jest miszcz - jedyny słuszny, trza na żywca oblookaćc - ElectricOrange niszczy!!PieQt - Śro 22 Paź, 2008 można się sprzeczać do do intensywności zółtego koloru megane F1, ale ten to dopiero - no ale na żywo nie widziałem, nie mam co gadaćrasta - Śro 22 Paź, 2008 Ja widziałem oba i uważam, że ElectricOrange niszczy, nie ma na niego hu*a nawet ci*a w bentleyu się za nim obejży - poprostu CUDO!
Też jak widziałem foty podchodziłem sceptycznie ale jak zobaczy się na żywca to Pała mięknie anjas - Czw 23 Paź, 2008 Ja widziałem na żywo ten "oranż" i mnie nie leży. Za bardzo oczojebny.
Poza tym fajna ta foka dana przez Rastę.
A przelakierować na czarny zawsze można za 3 tysiące u "pana Henia". Nie przejmuj się kolorem PieQt .Bad-i - Czw 23 Paź, 2008
szczerze mowiac autko sie wydaje zadbane i swieze, srodek i bryla jak na amerykanca niezle (poza pasami oczywiscie), silnik nie musze wspominac ze kozak do tego tani w utryzmaniu i stosunkowo malo pali. No i w polsce takich za duzo nie ma.
czy ja dobrze widze czy on na pierwszym filmiku walnął 300 km/h ??pcs - Czw 23 Paź, 2008
czy ja dobrze widze czy on na pierwszym filmiku walnął 300 km/h ??
prawie, chyba 186 mph jechal =299.6 kph , ale slaba fura, pomaranczowy focus drozszy o 10tys go rucha Stf - Czw 23 Paź, 2008 ja pie.rdykam, ale to zapina. opory powietrza nie istnieją.wasq - Czw 23 Paź, 2008
czy ja dobrze widze czy on na pierwszym filmiku walnął 300 km/h ??
jesli mowimy o tym samym filmie to tam ewidentnie pisze 180 km/h i nawet widac na wyswietlazy kmh