Ale Sirius czy jak mu tam to chyba nie jedyny dostępny, co? Z tego co wiem to za ten oczojebny płacisz więcej, tak jak u Forda dopłacasz za pomarańczowy lakier dla Focusa.anjas - Pon 29 Paź, 2007
Gaydek napisał/a:
Ale Sirius czy jak mu tam to chyba nie jedyny dostępny, co? Z tego co wiem to za ten oczojebny płacisz więcej, tak jak u Forda dopłacasz za pomarańczowy lakier dla Focusa.
w F1 TEAM chyba jedyny dostępny. I nie trzeba za niego dopłacać w tej wersji.
Dodatkowo F1 TEAM ma niewyłączaną poduszkę pasażera. Nie można wozić fotelika na przednim fotelu
Nie ma też ISOFIX'ów
(wszlekie plotki na razie dementuję... ale jak się jest 3 lata po ślubie to trzeba myśleć trochę przyszłościowo )Gaydek - Pon 29 Paź, 2007 tu Sirius:
http://www.mobile.de/SIDo...11111255389088&
W każdym razie F1 i tak jest nie dla mnie właśnie ze względu na brak możliwości wyłączenia poduszki itd. r26rulez - Pon 29 Paź, 2007 PITT- zaraz cos poszukam, napisz mi tylko gdzie mam to wkleic zeby anjasowi OT nie robic.r26rulez - Pon 29 Paź, 2007
anjas napisał/a:
F1 TEAM chyba jedyny dostępny. I nie trzeba za niego dopłacać w tej wersji.
niestety w r27 i r26 trzeba troche doplacic do tego lakieru.
p.s. z tego co pamietam to bardzo przyjemny dla ucha dzwiek bedzie mial Twoj nowy nabytek:)Anonymous - Czw 01 Lis, 2007 [quote="anjas"]ooo właśnie... I ten srebrny to nie jest F1 Team, a ma czerwone zaciski
to wlasnie chyba jest clio F1, sadze po wygladzie fotelidzik - Czw 01 Lis, 2007 Ale swoja droga ten zolty kolor jest piekny na zywo.PiTT - Czw 01 Lis, 2007
lachim83 napisał/a:
PITT- zaraz cos poszukam, napisz mi tylko gdzie mam to wkleic zeby anjasowi OT nie robic.
wrzuć linki tu, chyba się nie obrazi anjas - Czw 01 Lis, 2007
PiTT napisał/a:
wrzuć linki tu, chyba się nie obrazi
spox... temat jest ogólnie o radości. A z linków też można się cieszyć r26rulez - Czw 01 Lis, 2007 a jak to zrobic?? bo ja komp laik jestem :562:PiTT - Czw 01 Lis, 2007 tu wrzucasz za fotkę i wklejasz otrzymany link na forum
http://imageshack.us/Misiek_lbn - Czw 01 Lis, 2007 pierwszy link pod zdjęciem r26rulez - Czw 01 Lis, 2007 anjas - przepraszam ze w Twoim temacie, jak cos to gdzies to przeniescier26rulez - Czw 01 Lis, 2007