HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
saxorulez - Czw 19 Lip, 2007 potem chyba freeman
michał
konrad
jaka
darek
marcel 206gti
ale mogłem się pomylićAnonymous - Czw 19 Lip, 2007 bylo MILO - zaraz beda wynki - prosze je podwiesic i nic tam nie pisac - a tutaj bedziemy pierdzielic dalej - OKa OKa
Mistrz to przejazd Michal vs Kondziu mocne ruchy posuwiste chlopaki wykonaywali ....
i ktos z okolic IMOLI moze zarezerwowac tor na 22 sierpnia godz. = ??Maciek - Czw 19 Lip, 2007 Mi tylko szkoda tego, że byłem w pracy i musiałem ganiać miedzy torem i stoiskiem przez co nie mogłem z wami dłuzej posiedzec k-mart - Czw 19 Lip, 2007 fajna sprawa w takim towarzystwie, dobrze ze mnie nie bylo bo bym byl ostatni. Nie mam cierpliwosci do go-kart'ow, nie hamuje przed nawrotami tylko wale w przeciwnikow, co konczy sie banem na torze Dariano - Pią 20 Lip, 2007 Powiem tak było super mega zabawa fajna rywalizacja z Jakartim cielismy sie o setne sekundy jak w formule 1 szacun ziom Marcel i 206GTI poza zasiegiem
Po dzisiejszych przejazdach uswiadomilem sobie ze moja kondycha jet mizerna.
Czuje sie jakbym caly dzien dymal na budowie lub cos w tym stylu strasznie lapska dretwieja i puchna
moja prosba jest taka zeby nastepna eliminacje przelozyc na tydzien pozniej niz pisal marcel ja mam urlop i jakarti chyba tez a fajnie by bylo jakbysmy byli wszyscy
Spodobalo mi sie bardzo :564: za.j.ebisty pomysl :564: :564: :564: :564:206 Gti - Pią 20 Lip, 2007 Dzięki za miłą zabawe ... Miło było poznac Towarszystwo!!!
:564: :564: :564: :564:206 Gti - Pią 20 Lip, 2007
Dariano napisał/a:
na tydzien pozniej
Zgadzam sie ... będę w Bułgarii .. 21 FreeMan - Pią 20 Lip, 2007 Po pierwsze chialem podziekowac za zajebisty pomysl i organizacje Marceolwi.
Po drugie chcialem przeprosic za bledy w tekscie, ale pisze palcami u stop, bo rekoma nie moge ruszyc ze zemczenie.
Tak sobie pomyslalem ze moze podzielimy sie 2 kategorie. Do 90KG i 90KG +
Ja ze swoja waga 100Kg nie mam zadnych szans z Marcelem albo 206Gti .Vlodarsky - Pią 20 Lip, 2007 zazdroszcze wam. A ja wczoraj się pakowałem na urlop i byłem u gastrologa i mam 4 antybiotyki na żołądek
Może mi się uda jakoś z wami tak gościnnie wystartować przy jakichś następnych eliminacjach tak żeby zobaczyć czy wogóle umiem tym jeździć KonradMK - Pią 20 Lip, 2007 było miło, chciałem tylko sprostować i napisać że byłem prawie ostatni no ale ja jeździłem po słupach Michał - Pią 20 Lip, 2007 Dla mnie było super naprawde, ekstrunia mistrz max. Super rewelka z mega fakin kul miodnością.
tak tak !! - podzielmy sie na dwie grupy.
Piękni, bogaci, syci
Chude huje
dwie dywizje.Anonymous - Pią 20 Lip, 2007 Hude kanalie KonradMK - Pią 20 Lip, 2007 suche klaty wypierdki vs. dubai style szejk edition mad drivers CHRZANEK - Pią 20 Lip, 2007 He he he to byl czad jednym slowem.
Mam nadzieje że następnym razem dojade. Dopiszcie mnie do tej kategorii heavy