To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Rally Sprint CHD Stadion 2007

Michał - Wto 19 Cze, 2007

Hajla ( jak to mówi maro )

Nic nie napisze, tak przekronie ;) Poprostu zostawie tą sprawe i tyle. Tylko jedna rzecz mi sie nie podoba p. Marcinie
Cytat:
wiedziałem, że mam do czynienia z ludzmi myślącymi inaczej

Nikt tutaj cie nie obraził, a ty jedziesz po wszystkich. No ale nic
U kolegi Marcina ( MEN ) zostawiłem kurtke i marynarke w samochodzie i chciałbym ją odebrać. Kiedy możemy sie ustawić ?

Loko - Wto 19 Cze, 2007

Marek23 napisał/a:
Men jest prymitywem, a poza tym kolesiem, który chce jeździć w kjsach i przeszkadza mu głośny wydech. Już takich w cholerę widziałem, nawet maluchy ich wyprzedzają. Wyrzućcie go z forum, albo zaproście na spota jak ja będę.

Heh takie samo bylo moje wrazenie, wszystko musi byc idealnie auto przygotowane lepiej niz dla Loeba a jazda jak po bulki w niedziele :d , stad bylo moje pytanei o wczeniejsze doswiadczenai i samochody, ale cisza w tym temacie wiec chyba ich nie ma :d

Maciek - Wto 19 Cze, 2007

Michał, szukałeś na allegro? Pewnie schandlował ;)
Peter - Wto 19 Cze, 2007

nie no, rece opadaja jak czytam kolesia...stary przesiadz sie lepiej na rower bo do auta jeszcze nie dorosles. chcesz miec wszystko nowe to idz do salonu i kup sobie nowke.koles jest jakis nienormalny.srubki w dolocie, mocowanie fotela, odma.....stary odme to powinni Ci przymontowac do czola i wpompowac troche rozumu.. :563:
Marek23 - Wto 19 Cze, 2007

Peter napisał/a:
odma.....stary odme to powinni Ci przymontowac do czola i wpompowac troche rozumu.. :563:

Spadłem z krzesła.

Niech men wyskakuje z ciuchów i do domu, sio... A wogóle to jak ktoś zobaczy byłe saxo Michala to od razu wyprzedzamy i hamujemy, Jako, że men boi się głośnych wydechów, to pewno boi się zredukować,itd. Czas zacząć testować nasze mafijne struktury właśnie na menie, bo to taki lękliwy człowieczek, będzie śmiesznie.

M - Śro 20 Cze, 2007

Ach Ci nasi klubowicze z temperamentem :)
Marku jestem Kurskim naszego forum :D
I dobrze, nikt tu z buciorami nie bedzie nam właził.

Dariano - Śro 20 Cze, 2007

Men ale jestes beszczelnym typem :)
Po pierwsze nie ublizaj bo nikt ci tu zlego slowa nie powiedzial (zanim nie ublizyles Michalowi i Kubie ).Wlazisz nam na forum jedziesz po naszych kolegach co ty sobie myslisz prostaku ??
Masz zal nie wiadomo do kogo i argumenty z dupy.
Lepiej sie zawijaj z tego forum bo juz sobie zaszkodziles :D

k-mart - Śro 20 Cze, 2007

Wybrzydzac jest bardzo latwo.
Ciekawy jestem jak samochod bedzie wygladal za rok.

106 - Śro 20 Cze, 2007

hymm z takim nastawieniem i podjsciem do ludzi to kolega kariery
w sporcie nie zrobi... moze przez kjsy sie przeslizgniesz ale dalej
tak latwo i przyjemnie nie bedzie... ciezkie zycie bedziesz mial :]

BaRtO_206GT - Śro 20 Cze, 2007

Dariano napisał/a:
Men ale jestes beszczelnym typem :)
Po pierwsze nie ublizaj bo nikt ci tu zlego slowa nie powiedzial (zanim nie ublizyles Michalowi i Kubie ).Wlazisz nam na forum jedziesz po naszych kolegach co ty sobie myslisz prostaku ??
Masz zal nie wiadomo do kogo i argumenty z dupy.
Lepiej sie zawijaj z tego forum bo juz sobie zaszkodziles :D

ooo to juz masz przejeb.ane.. Bo Daro jest z Garwolina!! i .. jest lysy!! :D o! ja bym sie juz bal!!

KonradMK - Śro 20 Cze, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
ooo to juz masz przejeb.ane.. Bo Daro jest z Garwolina!! i .. jest lysy!! :D o! ja bym sie juz bal!!

czytając te groźby sam mimowolnie puściłem nerwowego bąka a przecież Dariano mnie lubi! Na miejscu MENa już dziś zacząłbym chodzić w pampersach :D

mi - Śro 20 Cze, 2007

KonradMK napisał/a:
czytając te groźby sam mimowolnie puściłem nerwowego bąka

fajniutki, mógłbyś jeszcze jednego?

KonradMK - Śro 20 Cze, 2007

puknę w słoik i wyślę ci pocztą żebyś się mógł z rodziną podzielić :P
mi - Śro 20 Cze, 2007

dzięki, jesteś super :D :564:
Michał - Śro 20 Cze, 2007

dobra dziewnczynki koniec.
nie warto na to czasu marnować