saxorulez - Nie 18 Mar, 2007 Troche za bardzo jedziecie po tym Golfie...
moim zdaniem jest lady, zadbany, troche szybszy od serii - moze nawet klepnie seryjne saxo oczywiscie nie bylo to autko nigdy uznawane za mega sportowe, mega hardcorowe i megfa szybkie. Ale z Golfami tak naprawde od dawna tak jest - dopiero V Gti odzyskala urok jaki mial Golf I GTIJaco707 - Pon 19 Mar, 2007 Jeszcze apropo hamowania lewą nogą, to rzeczywiście jest to denerwujące w koncernie vw że odcinany jest gaz, ale przynajmniej niemcy nie pozbawili kierowców możliwości hamowania z międzygazem. Taki mały plusik Marek23 - Wto 20 Mar, 2007 Fakt, miedzy gaz dziala,ale brak lewej to dla mnie w sportowej osce duza wada. Ale podobno da sie to jakos obejsc...Jaco707 - Wto 20 Mar, 2007 Też słyszałem, że się da obejść. W skodzie fabii tdi z RSMP raczej nie było tego udogodnienia wiec jest to do zrobienia Anonymous - Śro 21 Mar, 2007
Nowe koło i tzw. wiosenne porzadki. Dzisiaj bedziemy polerować lampy, bo troszkę już zmatowiały a na ksenonie strasznie to widać. Wczoraj zmienialiśmy odboje tylnich amorków. Zderzak pojechał do malowania, jakieś delikatne odpryski.
Generalnie wóz obejrzałem dokładnie i kurde, nie ma sie do czego przyczepić.
A kolega ma straszną palmę, bo kupił nowe śruby do amorków