To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Wypad Hothatch.org na Tor w Biłgoraju 1-3 Czerwiec 2007

M - Śro 28 Lut, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
eM tu sa schemaciki jak to zrobic.. ino cza sie zalgowac ;)

http://www.elektroda.pl/r...e6244a2d9f66d4f

Proste jak budowa siusiaka :D
15miut pracy... w najprostszej wersji mozna podłączyć do tego stoper ze stadionu za 10zl :D
W bardziej zaawansowanej mozna podpiąć to do lpt portu kompa - engine w c juz mam gotowy od dawna, moge go dodatkowo oprogramować na zapisywanie wyników w sqlu... w wersji finalnej mozna banalnie zrobic tak aby wyniki z toru z opóźnieniem 2sekundy widoczne były na forum .... via gprs albo jakiekolwiek inne polaczenie bezprzewodowe... czego dusza zapragnie ::) To własnie lubie w programowaniu :)

Loko - Śro 28 Lut, 2007

No a tak po Polsku to da sie to zrobić i zrobisz to? :D
M - Śro 28 Lut, 2007

Loko napisał/a:
No a tak po Polsku to da sie to zrobić i zrobisz to? :D

Jakto jest po Polsku? :)

grzech - Śro 28 Lut, 2007

eM, a dalbys rade zrobic taki prosty testawik, zeby mozna bylo sobie samemu mierzyc czasy jak bede chcial upalac na mojej wiosce - ustawiam cudo w jakims malo ruchliwym miejscu, np u sasiada w stodole, potem wypadam na droge, 3 razy dookola trzepaka, wracam i widze czas mierzony zawsze z ta sama dokladnoscia :)
M - Śro 28 Lut, 2007

grzech napisał/a:
eM, a dalbys rade zrobic taki prosty testawik, zeby mozna bylo sobie samemu mierzyc czasy jak bede chcial upalac na mojej wiosce - ustawiam cudo w jakims malo ruchliwym miejscu, np u sasiada w stodole, potem wypadam na droge, 3 razy dookola trzepaka, wracam i widze czas mierzony zawsze z ta sama dokladnoscia :)

Jesli prototyp by działał poprawnie to czemu nie? Musialbym sie wyrobic do maja tylko :D
Grzechu wiesz gdzie jest apteka Cefarmu Śląskiego w Jastrzębiu? Jest tam taka niemiła kierowniczka - jakbyś tam był to poślij jej wiąche odemnie :D

Michał - Czw 01 Mar, 2007

# sql syntax run cos przetnie mete, then start liczniken, if not null staretn liczniken ten syntax 32l of go. sql select czas from tabelka w sql if samochoden stopen.
# transmiten czasen do tabelki error not no. // of time // then cieszen

juz

M - Czw 01 Mar, 2007

Michał napisał/a:
# sql syntax run cos przetnie mete, then start liczniken, if not null staretn liczniken ten syntax 32l of go. sql select czas from tabelka w sql if samochoden stopen.

juz

:570:

lenny - Czw 01 Mar, 2007

hrhrhrh!!!! ja słyszałem kiedyś że bumar skupował azbestwoe krzesła ale że Tobie się trafiło... :/
Marek23 - Czw 01 Mar, 2007

Michał napisał/a:

juz

HAHA!!!! Dobre ziom!!!!

206 Gti - Nie 11 Mar, 2007

1. Ok Rozumiem ze POMIAR CZASU BĘDZIE I SIE PODEJMUJESZ ???

2. Jak Panowie z kołami robicie ??? ja kupuje 15 feli i jakies oponki do katowania zeby nie nie było szkoda .....

3. Czy Moge prosic Moderatora o przykeljenie teamu i moze o mały anons na stronie główniej ??

4. Czekam z niecierpliwością ....

saxorulez - Nie 11 Mar, 2007

206 Gti napisał/a:
Ok Rozumiem ze POMIAR CZASU BĘDZIE I SIE PODEJMUJESZ ???

hehe..zle rozumiesz :)
z mojego dowświadczenia wiem ze z listy chetnych odpada 50% osób, a co do oponja jadde na 14" które kupuje na allegro i niszcze bez wyrzutów sumienaiw ciagu jednego dnia..
chyba że będe miał jakeiś sliki.. jeszcez nie wiem

http://video.google.pl/vi...142551689043047

Goście z Corrado .. potrafą sie zorganizowac a my nie ???

Brakuje nam tylko i wyłącznie Pomiaru czasu !!!

szymlorek - Nie 11 Mar, 2007

jakby ktoś z was ogarnął taki prosty system pomiarowy to byłbym skłonny odkupić kopie takiego użądzenia ;)

Kurwa Ludzie Ile kosztuje takie urządzenie ...

TO jest HotHatch ??? To kupmy jak jest to HOT TO sie nie raz jeszcze przyda ..!!

saxorulez - Nie 11 Mar, 2007

a jak takie urządzenie się nazywa?? fotokomórka?? czy jakoś inaczej?