Proste jak budowa siusiaka
15miut pracy... w najprostszej wersji mozna podłączyć do tego stoper ze stadionu za 10zl
W bardziej zaawansowanej mozna podpiąć to do lpt portu kompa - engine w c juz mam gotowy od dawna, moge go dodatkowo oprogramować na zapisywanie wyników w sqlu... w wersji finalnej mozna banalnie zrobic tak aby wyniki z toru z opóźnieniem 2sekundy widoczne były na forum .... via gprs albo jakiekolwiek inne polaczenie bezprzewodowe... czego dusza zapragnie ::) To własnie lubie w programowaniu Loko - Śro 28 Lut, 2007 No a tak po Polsku to da sie to zrobić i zrobisz to? M - Śro 28 Lut, 2007
Loko napisał/a:
No a tak po Polsku to da sie to zrobić i zrobisz to?
Jakto jest po Polsku? grzech - Śro 28 Lut, 2007 eM, a dalbys rade zrobic taki prosty testawik, zeby mozna bylo sobie samemu mierzyc czasy jak bede chcial upalac na mojej wiosce - ustawiam cudo w jakims malo ruchliwym miejscu, np u sasiada w stodole, potem wypadam na droge, 3 razy dookola trzepaka, wracam i widze czas mierzony zawsze z ta sama dokladnoscia M - Śro 28 Lut, 2007
grzech napisał/a:
eM, a dalbys rade zrobic taki prosty testawik, zeby mozna bylo sobie samemu mierzyc czasy jak bede chcial upalac na mojej wiosce - ustawiam cudo w jakims malo ruchliwym miejscu, np u sasiada w stodole, potem wypadam na droge, 3 razy dookola trzepaka, wracam i widze czas mierzony zawsze z ta sama dokladnoscia
Jesli prototyp by działał poprawnie to czemu nie? Musialbym sie wyrobic do maja tylko
Grzechu wiesz gdzie jest apteka Cefarmu Śląskiego w Jastrzębiu? Jest tam taka niemiła kierowniczka - jakbyś tam był to poślij jej wiąche odemnie Michał - Czw 01 Mar, 2007 # sql syntax run cos przetnie mete, then start liczniken, if not null staretn liczniken ten syntax 32l of go. sql select czas from tabelka w sql if samochoden stopen.
# transmiten czasen do tabelki error not no. // of time // then cieszen
juzM - Czw 01 Mar, 2007
Michał napisał/a:
# sql syntax run cos przetnie mete, then start liczniken, if not null staretn liczniken ten syntax 32l of go. sql select czas from tabelka w sql if samochoden stopen.
juz
:570:lenny - Czw 01 Mar, 2007 hrhrhrh!!!! ja słyszałem kiedyś że bumar skupował azbestwoe krzesła ale że Tobie się trafiło... Marek23 - Czw 01 Mar, 2007
Michał napisał/a:
# sql syntax run cos przetnie mete, then start liczniken, if not null staretn liczniken ten syntax 32l of go. sql select czas from tabelka w sql if samochoden stopen.
juz
HAHA!!!! Dobre ziom!!!!206 Gti - Nie 11 Mar, 2007 1. Ok Rozumiem ze POMIAR CZASU BĘDZIE I SIE PODEJMUJESZ ???
2. Jak Panowie z kołami robicie ??? ja kupuje 15 feli i jakies oponki do katowania zeby nie nie było szkoda .....
3. Czy Moge prosic Moderatora o przykeljenie teamu i moze o mały anons na stronie główniej ??
4. Czekam z niecierpliwością ....saxorulez - Nie 11 Mar, 2007
206 Gti napisał/a:
Ok Rozumiem ze POMIAR CZASU BĘDZIE I SIE PODEJMUJESZ ???
hehe..zle rozumiesz
z mojego dowświadczenia wiem ze z listy chetnych odpada 50% osób, a co do oponja jadde na 14" które kupuje na allegro i niszcze bez wyrzutów sumienaiw ciagu jednego dnia..
chyba że będe miał jakeiś sliki.. jeszcez nie wiem206 Gti - Nie 11 Mar, 2007 http://video.google.pl/vi...142551689043047
Goście z Corrado .. potrafą sie zorganizowac a my nie ???
Brakuje nam tylko i wyłącznie Pomiaru czasu !!!szymlorek - Nie 11 Mar, 2007 jakby ktoś z was ogarnął taki prosty system pomiarowy to byłbym skłonny odkupić kopie takiego użądzenia 206 Gti - Nie 11 Mar, 2007 Kurwa Ludzie Ile kosztuje takie urządzenie ...
TO jest HotHatch ??? To kupmy jak jest to HOT TO sie nie raz jeszcze przyda ..!!saxorulez - Nie 11 Mar, 2007 a jak takie urządzenie się nazywa?? fotokomórka?? czy jakoś inaczej?