skurom pP - Śro 24 Lip, 2013 ci co odebrali dzięki!
ci co nie odebrali też dzięki!
joł!Barejka - Śro 24 Lip, 2013 ja uwielbiam
pP napisał/a:
joł!
Kamill - Śro 24 Lip, 2013 Dzięki za ogarniecie transportu, dodam że widziałem tam ze 40szt, cały bagażnik Kenet - Śro 24 Lip, 2013 Dziękuje za ogarnięcie transportu A na koniec eksperckie spostrzeżenie - wszystkie komary jakie uciekły przed odkomarzaniem terenów zielonych siedzą na parkingu za Tesco na Górczewskiej.pP - Czw 25 Lip, 2013 pany co nie odebrały, jakoś się określcie proszę kiedy wpadniecie, na wikend potrzebuje wolnego bagażnika a troche tego jest Kenet - Czw 25 Lip, 2013 Kolega Siemaszko miał wczoraj szansę odebrać koszuliny siema - Czw 25 Lip, 2013 Pisałeś, że są w sejfie, zapieczętowane! Sejf po mieście ze sobą wozisz, nic nie mówisz! Trzeba było dzwonić. Nawet tak się zastanawiałem, czy je zapakujesz do bagażnika ale taki zrąbany wczoraj byłem, że nie ryzykowałem wycieczki nadaremno i uznałem że jak nie wydzwaniasz, znaczy że dalej we wspomnianym sejfie leżą.
Co się odwlecze... Kenet - Czw 25 Lip, 2013 Spoko, w sobotę będę nakooorfiał Astro to podjadę Vlodarsky - Nie 11 Sie, 2013 Jakie jest pochodzenie tego płynu ? Ktoś zgubił TIRa ?
Jedyne pytanie którego nikt nie zadał... nawet M łyka jak młody pelikan. A sami poprawni politycznie...
i to żeby oszczędzić 2-3 zł M - Nie 11 Sie, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Jakie jest pochodzenie tego płynu ? Ktoś zgubił TIRa ?
Jedyne pytanie którego nikt nie zadał... nawet M łyka jak młody pelikan. A sami poprawni politycznie...
i to żeby oszczędzić 2-3 zł
Ja zaplacilem a nie odebralem, podobno pp z sasiadem pije to od tygodnia i wchodzi jak woda Kenet - Nie 11 Sie, 2013 Ja nie mam spryskiwaczy w BMW, sprzedam po 4 zł za bańke Kamill - Nie 11 Sie, 2013
Kenet napisał/a:
Ja nie mam spryskiwaczy w BMW, sprzedam po 4 zł za bańke
Karwa też nie mam Anonymous - Nie 11 Sie, 2013 frajerzy