Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Pon 17 Wrz, 2012
M napisał/a:
Marek, pomagasz?
Hehe,nie do końca,znajoma żony.
No wlasnie jak jest ze stabilnością takiej 320d na śniegu, jak esp jest on? Można tym bezpiecznie jechać, jak ktoś nie ogarnia? Chodzi mi o rwd. I w sumie to samo pytanie odnośnie 1 coupe,która podobno bardzo lubi tyłem polecieć...
A tak poza tym? A może lekka używka nowe A3? Auto ma być kupowane po zimie,może już coś będzie na rynku.Gaydek - Pon 17 Wrz, 2012
Marek23 napisał/a:
No wlasnie jak jest ze stabilnością takiej 320d na śniegu, jak esp jest on? Można tym bezpiecznie jechać, jak ktoś nie ogarnia? Chodzi mi o rwd.
IMO tak, zdecydowanie. Niech no tylko nie oszczędza na oponach .PiTT - Pon 17 Wrz, 2012 hmm... w zimie to chyba nie ma co dywagować, rwd czy awd...
a może za 100k jakieś subaru impreza wrx? M - Pon 17 Wrz, 2012 Ja mam do kupienia starego yarisa w automacie
Jakieś wskazówki? 1.0, 1.3? PiTT - Pon 17 Wrz, 2012
M napisał/a:
Ja mam do kupienia starego yarisa w automacie
Jakieś wskazówki? 1.0, 1.3?
masz do wyboru 2 silniki?
Walle - Pon 17 Wrz, 2012
M napisał/a:
Ja mam do kupienia starego yarisa w automacie
Jakieś wskazówki? 1.0, 1.3?
Wskazówki są tylko w TS, w zwykłym nie ma wskazówek - jest wyświetlacz ciekłokrystaliczny.iQ - Pon 17 Wrz, 2012 M - Pon 17 Wrz, 2012 W zasadzie to dla jaj to napisałem - muszę taki kupić i tyle Walle - Pon 17 Wrz, 2012 w zasadzie dla jaj odpisujemy.....Marek23 - Pon 17 Wrz, 2012
Cytat:
a może za 100k jakieś subaru impreza wrx?
Ja bym jej polecił nowe Megane RS,ale chyba nie rozumie takich aut.
A te nowe 2.0 tdi 177 kuca tez sie rozpada, czy tez sa szanse,ze 150 tys przejezdza bez awari...antoś - Pon 17 Wrz, 2012 Bedzie dobrze jezdzilo. Niech wezmie 320d w automacie. Nawet mozna jakies cabrio wyrwac. W zime sie tym da spokojnie jezdzic, dach jest bardzo porzadny, a w lecie bedzie miala mega frajde.
Naped tez da rade, tam asr tak pomaga ze spokojnie przetrwa zime:)Jakarti - Pon 17 Wrz, 2012 Maciek,
kup c1
zrobimy sobie puchar z Jackiem M - Pon 17 Wrz, 2012
Jakarti napisał/a:
Maciek,
kup c1
zrobimy sobie puchar z Jackiem
Jest takie c1 w automacie?
C1 bardzo się podoba małżonceJacek - Pon 17 Wrz, 2012
M napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Maciek,
kup c1
zrobimy sobie puchar z Jackiem
Jest takie c1 w automacie?
C1 bardzo się podoba małżonce
Kuba +1
Maciek, półautomat, MM-T się zwie, miałem to w poprzednim aygo Jakarti - Pon 17 Wrz, 2012 zdaje sie, ze jest. i jest tansze od yarisa.