Bad-i - Sob 11 Sie, 2012 Nic innego jak "szli my po krzakach bo inaczej iść nie szło" napisać nie mogę.Marek23 - Sob 11 Sie, 2012 Łączę się w bólu. Dlatego musisz wpaść na 3L 8 września martin.h - Sob 11 Sie, 2012 Marek, Wisła tuż tuż
Tak patrzę na harmonogram i RPP to tylko 4 odcniki? Toż to kpina na całego CHRZANEK - Sob 11 Sie, 2012 Bad-i do góry uszy.
Nie teraz to następnym razem ...
Trzeba mieć cel i dążyć do niego choćby było nie wiem ile przeszkód.
Licze że następny rajd będzie lepszy.
Troche za mało czasu było na wszystko.
Jak nie potestujesz troche przed następnym rajdem to pomimo że jestem od ciebie o 50kg mniejszy to ci wpier***e ...Koto - Sob 11 Sie, 2012
martin.h napisał/a:
Tak patrzę na harmonogram i RPP to tylko 4 odcniki?
Harmonogram jakiego rajdu?Marek23 - Sob 11 Sie, 2012
martin.h napisał/a:
Marek, Wisła tuż tuż
Czasowo nie mogę, ale pojade inne rajdy.
martin.h napisał/a:
Tak patrzę na harmonogram i RPP to tylko 4 odcniki? Toż to kpina na całego
Tyle kasy, a tak mało jazdy.martin.h - Sob 11 Sie, 2012
Koto napisał/a:
martin.h napisał/a:
Tak patrzę na harmonogram i RPP to tylko 4 odcniki?
Harmonogram jakiego rajdu?
Rzeszowski ad. 2012
Koto, a wiesz już może w jakich okolicach idzie Wisła w tym roku? Koto - Sob 11 Sie, 2012 Czyli 6 odcinków, w tym 1 bez pomiaru, zostaje 5
Nie mam pojęcia co z Wisła, fajnie gdyby w beskidy wróciła.martin.h - Sob 11 Sie, 2012 Faktycznie, myślałem że druga Lubenia też odwołana Marek23 - Sob 11 Sie, 2012 Kurde, co tam sie dzieje u Klaudii,Micka. I co ze 106? Nie jedzie?Bad-i - Sob 11 Sie, 2012
Marek23 napisał/a:
Kurde, co tam sie dzieje u Klaudii,Micka. I co ze 106? Nie jedzie?
Ja nie pomogę bo stoję przy aucie. Ale z tego co wiem to Klaudia jedzierasta - Sob 11 Sie, 2012 Bad-i, ile km treningowych zrobiłeś w tym sezonie?ŁukaszS3 - Sob 11 Sie, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CiGhCMy_RZU
jest fur Bartka...
Rozmawiałem właśnie z Bad-im z fura raczej jest bez większych zniszczeń tyle że jest prawe koło uszkodzone i zapaliła się kontrolka oleju więc postanowił zgasić samochód...Bad-i - Sob 11 Sie, 2012
rasta napisał/a:
Bad-i, ile km treningowych zrobiłeś w tym sezonie?
Czy to żart??? Auto przyjechało przed BK, nic nie jeździłem. Rajd był treningowy.
Mick i Klaudia nam właśnie mineli, u Micka prawa lampa i blotnik chyba gdzieś zostalyPrzem_106 - Sob 11 Sie, 2012 Stoje na bardzo wymagającej partii na Lubeni i czekam na Rpp. Badiego widziałem na 1os i pozostałych rowniez. Wrazeniami podziele sie pozniej. Jak ktos zostaje do jutra, to mozna sie ustawic na jakies bro.