a wy jak? lubicie se posiedzieć i czytać po klocku czy tak długo sie ciśnie?PiTT - Pon 05 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
ja sram i wychodzę
+1
ale jeszcze się podcieram i spuszczam wodę qbus - Pon 05 Wrz, 2011 przed spuszczeniem wody zawsze spuszczaj deske Jacek - Pon 05 Wrz, 2011 zginasz papier na dwa?Jacek - Pon 05 Wrz, 2011 czasami jest niby taki ekstra ale dla bezpieczeństwa składam żeby paluch nie wytarł resztek PiTT - Pon 05 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
zginasz papier na dwa?
składasz czy miętosisz gniotąć w kulkę? Jacek - Pon 05 Wrz, 2011 brniemy chyba za głęboko Mucha - Pon 05 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
brniemy chyba za głęboko
robi się ciemno...Anonymous - Pon 05 Wrz, 2011
PiTT napisał/a:
Jacek napisał/a:
ja sram i wychodzę
+1
ale jeszcze się podcieram i spuszczam wodę
kamil - Pon 05 Wrz, 2011 karwa, a myślałem, ze tylko ja czytam skład szamponów martin.h - Pon 05 Wrz, 2011 Ja podczas srania jem śniadanie kamil - Pon 05 Wrz, 2011 To było jednak słabe Martinh, a tak Ciebie broniłem....Wszystko zepsułeś !Mucha - Pon 05 Wrz, 2011 kiedys zapytalem o to kumpla ktory mieszka sam w kawalerce (mniej wiecej wiecie jak to wyglada - a przynajmniej Wasza wiekszosc )
-Czy Ty tez czytasz opisy na srodkach czystosci?
Szczerze odpowiedzial:
- Jak mam srodki czystosci...Bart - Wto 06 Wrz, 2011 ja sporo czytam w sraczu, mam stos gazet w pobliżu, zdarza mi się także defekować z laptokiem na kolanach arssss - Wto 06 Wrz, 2011
Bart napisał/a:
ja sporo czytam w sraczu, mam stos gazet w pobliżu, zdarza mi się także defekować z laptokiem na kolanach