HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
alphaOne - Sob 02 Sie, 2014 moze zrobimy sobie nieoficjalny trening w tym tygodniu jakos w czwartek / piatek wieczorem?Kenet - Sob 02 Sie, 2014 I'm in.alphaOne - Sob 02 Sie, 2014 ok, to moze potwierdzmy sobie skład ostatecznie do jutra i nas zglosze na F1karting?
jak na razie jest:
1. Kenet
2. alphaOne
3.
4.Kenet - Sob 02 Sie, 2014 Skontaktuję się Alexem i jutro ustalimy.alphaOne - Wto 05 Sie, 2014 i jak jest nas więcej niż 2? bo w 2 osoby długodystansowy wyscig moze byc ciezko ogarnac...siema - Wto 05 Sie, 2014 Nadal nie odpowiedzieliście na moje pytanie, więc się nie wychylam alphaOne - Wto 05 Sie, 2014
siema napisał/a:
Są jakieś kastingi do teamu? Nic w tym sezonie na prawdziwym torze nie upalam, może bym chociaż znalazł czas, by na kartach poupalać. Będziecie coś jeździć przed tym wyścigiem?
nie ma castingow:) ja bym pojechal potrenowac w czwartek po 21.siema - Wto 05 Sie, 2014
alphaOne napisał/a:
siema napisał/a:
Są jakieś kastingi do teamu? Nic w tym sezonie na prawdziwym torze nie upalam, może bym chociaż znalazł czas, by na kartach poupalać. Będziecie coś jeździć przed tym wyścigiem?
nie ma castingow:) ja bym pojechal potrenowac w czwartek po 21.
Mnie wstępnie termin pasi.alphaOne - Wto 05 Sie, 2014 ok, czyli jest:
1. Kenet
2. alphaOne
3. siema
4.
napisze do nich maila z wstępnym zgłoszeniem, a w czw. 7.08 po 21 trenujemy?Kenet - Wto 05 Sie, 2014 Kurde zarobiony byłem, a w niedziele zrobiony, jutro potwierdzam wszystko.Kenet - Śro 06 Sie, 2014 Dobra Alex będzie w poniedziałek w Chorwacji, Kamill też nie jedzie. Mi pasuje poniedziałek i jutro trening o 21ej też mi pasuje, ale dobrze by było jeszcze 4tą osobę ogarnąć.alphaOne - Śro 06 Sie, 2014 ok, rzeczywiscie warto by kogos znalezc bo to sa 2h jezdzenia + kwale itd. podeslijcie mi na PW dane dla F1K:
- imię i nazwisko wszystkich uczestników (maksymalnie 4 osoby)
- numery telefonów do członków drużyny
- adresy mailowe
na razie wychodzi po 166,33(3) PLN na glowe:)Kenet - Śro 06 Sie, 2014 BTW - siema znalazłem koszulki, jutro Ci przywiozę na trening siema - Śro 06 Sie, 2014 Karwa, nigdy tych koszulek nie dostanę... Ważny meeting mi wypadł i jestem zblokowany do 22. Jak będziecie mieć zdrowie i jeszcze Was zastanę, to dołączę późnym wieczorem.roj - Czw 07 Sie, 2014 Może bym wpadł dziś na trening jak dam radę