Anonymous - Nie 12 Wrz, 2010 ale w sumie ten czerwony zaaaajebisty jest rasta - Nie 12 Wrz, 2010 Sam w sobie kolor jest super, taki czerwony CZERWONY
Bonczek - Pon 13 Wrz, 2010 Rasta a pryśniesz mnie konsole? jarek-malopolska - Pon 13 Wrz, 2010 Rasta pytanie bo jeśli dobrze pamiętam to kiedyś chyba miałeś pokrywać flockiem kierownice? Doszło to do skutku? I jak flock względem zamszu się miał na kierownicy? Gorzej?Lepiej?Jaco - Pon 13 Wrz, 2010 Pytanie nie do mnie, ale ostatnio w sumie to w czwartek siedziałem w S12 i gość miał kiere we floku. Powiem Ci że marnie to się trzyma i łatwo wyciera, do tego robią się takie brzydkie zadrapania gdzie flok całkiem schodzi..
Właściciel też nie był zadowolony i kierownica w najbliższym czasie idzie do obszycia..rasta - Pon 13 Wrz, 2010 Temat juz byl poruszany
Nie flokujemy kierownic i nie polecamy tego. Było kilka prób i więcej tego nie robimy. Jak obecnie ktoś się do mnie zgłasza z kierą odsyłam do obszycia.
Bonczek napisał/a:
Rasta a pryśniesz mnie konsole?
Jutro będzie pryśnięta, a w środę od odbioru
Ford Focus
BMW E46 M Power
Lancer EVO VI
rasta - Wto 14 Wrz, 2010 VW T4
VW Golf MK1 Cabrio
jarek-malopolska - Śro 15 Wrz, 2010 Tak właśnie myślałem, ale chciałem sie upewnić bo nie znałem opinni o flockowaniu kiery.. dzieki za info rasta - Pon 20 Wrz, 2010 Sie pochwalę, na ostatnim Lap Race pojawiło się kilka wozów, mających flock od Nas na pokładzie
m.in. to czarne cacko:
Anonymous - Pon 20 Wrz, 2010 jutro jak zdążę to podrzuce 2 elementy odbiorę 3 i zostawię napój dla was rasta - Pon 20 Wrz, 2010 Zapraszamy Bonczek - Pon 20 Wrz, 2010 Marcel odbierzesz moja konsole i wrzucisz do zoltka? Anonymous - Pon 20 Wrz, 2010
Bonczek napisał/a:
Marcel odbierzesz moja konsole i wrzucisz do zoltka?
jak mi rasta da to tak a nikt z pss nie może sie przespacerować po nią Bonczek - Pon 20 Wrz, 2010