Hmm, teoretycznie cos a'la ragnotti, ale widac kilka dziwnych spraw. Plastiki przy kierownicy odstaja, nie ma znaczka na kierownicy i cos dziwnie wysoko stoi.saxorulez - Nie 08 Paź, 2006 ragnotti były niebieskiestrick - Nie 08 Paź, 2006 Jest znaczek na kierownicy, nie ma na dolnym ramienu aluminiowej wstawki; mnie sie wydaje ze jeszcze ma zwykłe fotele!Anonymous - Nie 08 Paź, 2006 na mój gust to rozbite Clio Sport dostało strzała od motocykla, smutne.
można ew. kupić za 10K i przebudować na N-kę, bo takim szrotem bez klatki to bym się bał jeździć po ulicach. Marek23, atak!strick - Nie 08 Paź, 2006 Marek chce ph2 i już jest na poszukiwaniach poza PL!k-mart - Nie 08 Paź, 2006 ten sport 2003 rzeczywiscie smieszny jest, nie moge rozpoznac jaka to ma byc wersja: kola oraz fotele jak z ragnotti, listewki w srodku znowu jak w zwyklym sportcie. No i ABS wksazuje na to ze nie moze byc to ragnotti, nawet jesli ktos by na srebrny przemalowal. Moze jakas najbardziej uboga edycja sporta ktora wystepowala, chociaz pierwszy raz taka widze...
[ Dodano: Nie 08 Paź, 2006 ]
p.s. Marek juz w CH, chyba wczoraj mial ogladac jakas sztuke. Niestety nie moge sie z nim spotkac bo nie bardzo mam ochote jezdzic bez sprzegla...strick - Nie 08 Paź, 2006 Marek miał już kilka upatrzonych i miał je sprawdzić!Niemy - Pon 09 Paź, 2006 cooltowy HOThatch
strick - Pon 09 Paź, 2006 Łukasz sokole oko Nie widziałem go!Niemy - Wto 10 Paź, 2006 piekny golfik, cukiereczek, takiego bym chcial
jedynie lelgi mu nie pasuja, troche gleby i nizsza cena by sie przydala :562: :562: :562:k-mart - Wto 10 Paź, 2006 orginalny komputer mugen'a do mojej ulubionej fury integry http://my.ricardo.ch/accd...p?IDI=411650334
[ Dodano: Wto 10 Paź, 2006 ]
ostatnio ktos u nas wstawial fotke tej integry:
Jakie to bylo ogloszenie, z jakiejs polskiej strony czy CH-szrot??
Pytam bo ciekawi mnie jaka cene w PL by wystawili, tu jest wyjsciowa CHF 5400.-Gotti - Wto 10 Paź, 2006 z tego co pamiętam 22 rozpierdoluch przyzwoity...