Marek23 - Pią 03 Gru, 2010 A ja biedny caly dzien w beetlu 1.8t. Nie ma lfb, no fun.Barejka - Pią 03 Gru, 2010 Bendom Mnie Wyciagac z rowu M - Pią 03 Gru, 2010 Kto nie jezdzi rwd ten z poloniiMarek23 - Pią 03 Gru, 2010 rwd rzadzi,zazdroszcze.szymlorek - Pią 03 Gru, 2010 A ja dzisiaj ciągałem dupę na zakrętach jak rasowa ciota
Na swoją obronę mam tylko tyle że i tak musiałem go odśnieżyć więc pojechałem go przewietrzyć
Warunki jakie są każdy widzi:
Barejka - Pią 03 Gru, 2010 szymlorek, zwolnij Janusz - Sob 04 Gru, 2010 ehh znowu dzisiaj napinałem 2h po okolicy.. jeździło sie mistrz... S niestety ciągle mam wrażenie ze clio ma olbrzymie problemy z trakcja w stosunku do tego co było w zeszłym roku na tych samych oponach
ciągle kabin uje jakby tu ogarnąć nocleg żeby chłopaki z krk mogli by sie u mnie zadrzemać i popupalac wspólnie w ogóle byłby ktoś chętny i ma śpiwór ?? jak tak to zapraszam
aha, ta zima mogla by sie juz skończyć bo niedługo bede musiał grysc parapet, codziennie tankuje za 100 zł i codziennie tyle upalam ze mi wskaźnik na "zyda" leciMarek23 - Sob 04 Gru, 2010 Szacun Janusz Anonymous - Sob 04 Gru, 2010 Też wczoraj poupalałem ze 2 godziny ale już miejscami spod śniegu wychodził lód...
Pare razy miałem prawie w gaciach
http://maps.google.pl/map...154324&t=h&z=13Młody Papież - Sob 04 Gru, 2010 a ja nie mam z kim polatać... samemu już nudno straszyć letnich kierowców Jacek - Sob 04 Gru, 2010
Młody Papież napisał/a:
a ja nie mam z kim polatać... samemu już nudno straszyć letnich kierowców
a pytałeś, dzwoniłeś, czy tylko piszesz żeby pisać?
jarek-malopolska - Sob 04 Gru, 2010
Janusz napisał/a:
aha, ta zima mogla by sie juz skończyć bo niedługo bede musiał grysc parapet, codziennie tankuje za 100 zł i codziennie tyle upalam ze mi wskaźnik na "zyda" leci
+1
dramat z tym paliwem jak sie tak po nocy upala..ziober - Sob 04 Gru, 2010 Wczorajszy wieczór to ponowne upalanie po Ergu:D. Tym razem zakończone złapaniem bandy śnieżnej i zaliczenie rowu przy +/- 100 km/h. Nie obyło się bez traktora, który wyciągał saxo ponad 40min. Tak się menda głęboko zakopala
sory za jakość, ale robione kalkulatorem
Bart - Sob 04 Gru, 2010 fydi - Sob 04 Gru, 2010
ziober napisał/a:
Nie obyło się bez traktora, który wyciągał saxo ponad 40min.