HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 wiec tak :
- lista jutro bedzie z czasami i punktami tzn dzis kolo 10:00
- michool WIELKA BUZIA dla ciebie chlopaku - jestes NAJLEPSZY - bardzo ci na wszystko dziekujemy
- dzon - dobry z ciebie ziom, ale przestan zabijac heheheheh - mam nadzieje,ze to przeczytasz
- mi ty wariacie czekamy na zdjecia - na forum to mala namiastka tego co zastalismy w realu
- nox ty gaduło
- bartek równiż dziekujemy za wszystko co nam pokazales i prze ziom z ciebie - widzimy sie w warszawie jak bedziesz bez zony
- milo bylo pozna Janusza, qbus
- najwieksza niespodzianka to widok Laguny z wyposazeniem Morgan i Ania nas odwiedzili a jeszcze pozniej na baseniku szalelismy
Ponadto :
NAJLEPSZE GOKARTY na jakich w zyciu jezdzilem - tor i sprzet na 8 w skali 5 stopniowej kto nie by niech załuje - naprawde
mam nadzieje,ze wszyscy sie dobrze bawili w nocy jak i za dnia Rudello - Nie 13 Sty, 2008 A o Oskarze i Rudziku nic nie napisałes??!!
Narazie nie moge zebrac mysli, jutro opisze swoja ver. wydarzeń
Na początek zdjęcia..
Nie pamietm tego ale znalazlem w telefonie
A to z aqua parku.
niestety mam tylko to.. do jutraAnonymous - Nie 13 Sty, 2008 cipusku was to KOCHAM i chyba poczules go w nocy
KOCHAM WAS Michal jestes super kompanem do takich wyjazdów i ogolnie wiesz ze cie nie lubie Oskarku dobry z ciebie ziom, ciesze sie,ze z nami wytrzymales i fajnie,ze byles z nami Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 dobra wyniki juz sie wiec jak wstaniecie to zapraszam zainteresowanych -> http://forum.hothatch.org...p=109407#109407Anonymous - Nie 13 Sty, 2008
UWAGA UWAGA
moja propozycja dot. VII eliminacji ktora odbedzie sie ponownie na wyjezdzie tym razem chcielibysmy zawitac do Bydgoszczy
wyjazd do Bydgoszczy w piatek 8.02.br w godzinach popoludniowych 16-18
zawody w sobote 9.02 w godzinach popoludniowych 12-14
powrót do wwa w sobote w godzinach wieczornych 17-19
czekam na wasza akceptacje i bede prosil CHRZANKA i Kubasa o ewentualnie ogarniecie tematu na miejscu
czyli :
- rezerwacja toru
- noclegi
LISTA:
- marcelkubas - Nie 13 Sty, 2008 Rezerwacje toru to zaden problem. Przyjedziecie furami czy znow pociagiem ?
Co do noclegu to chetnie bym was przenocowal ale nie bardzo mam gdzie. Ale marcel jesli pasuje ci hotel pod orlem lub brda to spoko 206 Gti - Nie 13 Sty, 2008 Jade po pierwsze miejsce. OSKAR - Nie 13 Sty, 2008 No witam.
Bylo naprawde zacnie i otalny odlot.Dawno tak sie nie bawilem i tak smisznie nie bylo
A co do nastepnrgo wyjazdu, to ja jeszcze po tym do siebie nie doszedlem,ale regeneruje sily i jade na 100%
LISTA:
- marcel
- oskarmi - Nie 13 Sty, 2008 yeah dzifki, było pysznie!
Warszawiacy - fajne z Was chłopaki, choć ciasne nieco
Z Bydgoszczą jeszcze zobaczę co i jak, nie wiem czy się wyrobię z czasem Rudello - Nie 13 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
cipusku was to KOCHAM i chyba poczules go w nocy
KOCHAM WAS Michal jestes super kompanem do takich wyjazdów i ogolnie wiesz ze cie nie lubie Oskarku dobry z ciebie ziom, ciesze sie,ze z nami wytrzymales i fajnie,ze byles z nami
tez cie nie lubie oskar tak jak mowilem rano, zazdroszcze ci ze nie pijesz kubas - Nie 13 Sty, 2008 Dasz rade michale odwiedzisz rodzine w krzyzakowie przy okazji
LISTA:
- marcel
- oskar
- kubas
- chrzanek
- 206 gtiOSKAR - Nie 13 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
tez cie nie lubie :devil: oskar tak jak mowilem rano, zazdroszcze ci ze nie pijesz :D
Wiem,wiem :D :D
Ale i tak was kocham i dobre z was ziomki.I krakusy i warszawiacy to jak jedna rodziny :D
P.S.Mi ty geju :DAnonymous - Nie 13 Sty, 2008
kubas napisał/a:
. Ale marcel jesli pasuje ci hotel pod orlem lub brda to spoko
zorientuj sie z cenami i napisz mi co i jak Rudello - Nie 13 Sty, 2008 Marcel załtawi rabacik bo marcel potrafi fajnie załatwić Anonymous - Nie 13 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
Marcel załtawi rabacik bo marcel potrafi fajnie załatwić
a jedzie z nami czy nie , bo na liscie nie widze ja ciebie