a pokazałbyś w końcu to swoje C1 Jakarti - Śro 05 Wrz, 2012 proszę
Mick - Śro 05 Wrz, 2012 ćwok...
mówiłem swoje a nie jakieś foto z netu Jakarti - Śro 05 Wrz, 2012 no karwa, identyczne..
to nie RS po tuninku, ze czymś sie rozni. stoi metr nad ziemia, ma małe kółka, klime i abs.Marek23 - Nie 16 Wrz, 2012 Pany kochane, znajoma chce kupić auto. Budżet powiedzmy ma niby 100 tys. Mowimy o uzywce,ale auto 2 letnie, nie starsze. Troche w mieście,ale też trasy dłuższe będą często.
Myślałą o 320 d coupe lub a5 2.0 tdi quattro. Benzyna w tych modelach raczej odpada. Miałem gti i wiem ile to pali, jak się nie chce z siebie robić idioty na drodze. W sumie,też mysłała o nowej A-klasie,ale to bedzie drogo z salonu. Co jeszcze fajnego? Czekam na ekspertów...Jakarti - Nie 16 Wrz, 2012
Pany kochane, znajoma chce kupić auto. Budżet powiedzmy ma niby 100 tys. Mowimy o uzywce,ale auto 2 letnie, nie starsze. Troche w mieście,ale też trasy dłuższe będą często.
Myślałą o 320 d coupe lub a5 2.0 tdi quattro. Benzyna w tych modelach raczej odpada. Miałem gti i wiem ile to pali, jak się nie chce z siebie robić idioty na drodze. W sumie,też mysłała o nowej A-klasie,ale to bedzie drogo z salonu. Co jeszcze fajnego? Czekam na ekspertów...
A tak poza w/w, to może być ciężko coś znaleźć...PiTT - Pon 17 Wrz, 2012 obie fury fajne dla kobiety z kasą/klasą
w audi fajniej bo quattro w zimie robi robotęM - Pon 17 Wrz, 2012 Marek, pomagasz?