To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Loko - Czw 02 Gru, 2010

Jeśli już coś wywalać to na pewno przedni ;)
106 - Czw 02 Gru, 2010

Przem_106 napisał/a:
GeKo napisał/a:
liczy się na prawym? :D

moze byc i na prawym, wtedy wyjdzie kto siedział na lewym, choc pewnie wiem kto to był Chętnie tez dowiedziałbym się jakis smaczkow o magurskim 2008.

tyle ze tam na kolcu lecielismy....
na magurskim to na wysokiej IV pawel lamal astre bokiem w nocy na testach.
ale to po 4, 5 przejazdach danego odcinka. zaczynal od wysokiej III. 140-150
w tych granicach. po pierwszej petli 4 w generalce bylo.

dluga prosta plus slepy zakret na odwage taki 5tkowy ale z rzuceniem dla
bezpieczenstwa to dokreconym IV tym biegiem :) 150+

geko jechal to pamieta
6:40 byl zjazd z gory.... lewy szeroki nawrot i pozniej mega prosta
i na wejsciu w las ten prawy i prosta...
http://www.youtube.com/watch?v=Ab-Fpb_vgdA
"P5 gaz NA PEWNO"

szymlorek - Czw 02 Gru, 2010

Ja dzisiaj dla odmiany 2x patrol + 33 cale koło + wyciągarki + lift y
pojechaliśmy w krzaczory, zabawy było ogrom. Chyba zaczynam łapać co jest fajnego w offroadzie :D

Zaczepiliśmy wyciągarę o drzewo próbujemy się wyciągnąć, lina się wciąga auto stoi, tylko drzewko jakoś nienaturalnie się przechyla, o mało całkowicie się nie złożyło :rotfl:

GeKo - Czw 02 Gru, 2010

106 napisał/a:
geko jechal to pamieta
6:40 byl zjazd z gory.... lewy szeroki nawrot i pozniej mega prosta

Dokładnie 1000 prostuj przez szczyty. 150+ i w las na śnieg

ade - Pią 03 Gru, 2010

Przem_106 napisał/a:
Kilka pytyn panowie.
- ile się najwięcej napędziliscie hothatchem po sniegu na prostej (ubity snieg z małą iloscią lodu)
- przy jakiej prędkosci jestescie w stanie wrzucic auto bokiem przed winklem, zeby miec pewnosc ze wyprowadzicie go kontrą i gazem? (winkiel powiedzmy 4 - kowy, szeroki z nawierzchnią jak wyzej.
czekam na odpowiedzi

ma prostej zdazylo sie ponad 1,6 ale to bylo raz tak na sprawdzenie:D wiecej sie balem

w tamtym roku na bialej zakopiance

Tomcat - Pią 03 Gru, 2010

Zdarzyło mi się lecieć po śniegu ponad 1zł 60gr, ale to była służbówka na trasie sRadom - Wawa, ten nowy odcinek był praktycznie całkowicie biały. Tyle, że im jestem starszy tym uważam, że to była większa głupota... Co do boków, to na dobrze znanych zakrętach wchodziłem lekkimi bokami ponad 1 zł, może nawet 1.20, ale nie powiem żebym umiał tak jeździć kiedy tylko mi się zachce. Muszę znać trasę, przejechać ją przynajmniej kilka razy zanim pojadę na odwagę, no i obowiązkowo w nocy długie światła + przeciwmgielne w nocy.

Wczoraj rozpocząłem sezon zimowy Saxem, na świeżo założonych, pierwszych w moim życiu całkowicie nowych oponach. Jaram się jak małe dziecko ;D Trochę mi zeszło zanim znalazłem zaśnieżoną drogę, ale na szczęście okolice Świątnik Górnych, Rzeszotary, Janocin, były całkiem białe i znalazłem sobie idealnego OeSa. 40 km po białym na pierwszy raz było akurat. Musimy tam kiedyś pojechać ekipą, bo znalazłem jedną taką sekcję zakrętów, że pyta mięknie.

Co do moich nowych opon, wyrażę się tak:

jarek-malopolska - Pią 03 Gru, 2010

Jaco napisał/a:
Autko to seryjny cienias sporting... ( na śniegu idzie jak zuo )

Ja latam u mojej miescinie po 150km dziennie, trzy razy w tygodniu, seicentem vanem z kr(l)latką, po miescie + wioski.. powaznie, takie suto na zime to zło.. mega zapierdala ;D

http://www.youtube.com/wa...feature=recentu nieuzywant odcinek autostrady z Krk w kierunku Rzeszowa, patrzac na tylni spojler to Daniel z TTC swoim Evo.. mogli sobie tam choc jakies słupki rozstawic ;D
Patrzac ile tam jest sniegu, to saxo chyba by nie ruszyło z miejsca :rotfl:

Anonymous - Pią 03 Gru, 2010

Ja to nawet nie wiem jak tam wjechać :P Bo nieraz chciałem się wybrać...
Co do mojej jazdy to rok temu sobie lepiej poczynałem... Sporta trochę bardziej żal bo zderzaki swoje kosztują hehe
Zimówki też mam raczej kiepskie...
Dziś się może wybiorę na OES Lubinka tam gdzie speed555 z amk :P

Janusz - Pią 03 Gru, 2010

jarek-malopolska napisał/a:

http://www.youtube.com/wa...feature=recentu nieuzywant odcinek autostrady z Krk w kierunku Rzeszowa,

mowa o niepołomicach na których kiedyś upalaliśmy?? podobno miejscówa była zamknięta, a tu proszę, jednak nie :D

fydi - Pią 03 Gru, 2010

http://www.youtube.com/wa...feature=recentu

wchodzę oglądam lancera, patrze na lewo w propozycje i pierwsze trzy filmiki :D lol

To gdzie i o której dzisiaj jeździmy? Nie wiem czy brać clio (kiepskie zimówki) czy 4buta (jimny) :)

Loko - Pią 03 Gru, 2010

Ja wczoraj zaliczyłem grube upalanie jak dla mnie za grube, jakieś 7 lancerów i saxo :rotfl:
Loko - Pią 03 Gru, 2010

fydi napisał/a:
http://www.youtube.com/wa...feature=recentu

wchodzę oglądam lancera, patrze na lewo w propozycje i pierwsze trzy filmiki :D lol

To gdzie i o której dzisiaj jeździmy? Nie wiem czy brać clio (kiepskie zimówki) czy 4buta (jimny) :)

Opcji jest sporo, ustawimy sie gdzies ok 23 i pojedziemy gdzieś ;) wczoraj latałem po grubych drogach, jest tylko jedna obawa, ze wczorajsi kompani będą lecieli akurat w drugą stronę niż my ;D

Bad-i - Pią 03 Gru, 2010

uwielbiam droge do domu

Uploaded with ImageShack.us

Tomcat - Pią 03 Gru, 2010

Patrzac ile tam jest sniegu, to saxo chyba by nie ruszyło z miejsca :rotfl:

Dało radę :) Byłem tam na chwilę z nimi, ale kręcenie się w kółko po placykach jakoś mnie nie jara, więc poleciałem na wioski. Nie żałuję ;D

PiTT - Pią 03 Gru, 2010

odstawilem fwd, wsiadlem w rwd :jupi:
jest zabawa, kontrola trakcji off, ale niestety nie da się całkowicie wyłączyć kontroli stabilności, więc każdy bokas powoduje pipipipipipipipiip i lekkie dohamowyawnie żeby nie obróciło, ale i tak da się zasadzać mega boki ;D
Bokiem Muszę Wejść :jupi: