opierałem się tylko na opisie, wybacz... wasq - Nie 29 Cze, 2008
Greg napisał/a:
Mały OT; odebrałem swoje felgi. Okazało się, że brakuje pierścieni centrujących. Już Citroen wisiał na podnośniku ze zdjętymi kołami i zonk...
Czy ktoś wie, gdzie w W-wie dostanę pierścienie OZ (z takim pierścionkiem zabezpieczającym) pod centrowanie Citroena?
BTW Chyba będzie tłusto na tych felach.
gdzie w wawie dostac to nie powiem ale wiem ze ich koszt jest nie maly kolo kolo 25-35 zeta za 1 szt Gaydek - Nie 29 Cze, 2008 F.H.U. Daja, Szymon Kwiatkowski, Toruń, tel . 507 139 632
Nie z W-wy, ale podobno solidne firmy.MoRToN - Pon 30 Cze, 2008
Greg napisał/a:
Mały OT; odebrałem swoje felgi. Okazało się, że brakuje pierścieni centrujących. Już Citroen wisiał na podnośniku ze zdjętymi kołami i zonk...
Czy ktoś wie, gdzie w W-wie dostanę pierścienie OZ (z takim pierścionkiem zabezpieczającym) pod centrowanie Citroena?
BTW Chyba będzie tłusto na tych felach.
Nie założyłeś kół bo nie miałeś pierścieni ?
Zamów sobie z allegro - najtaniej.CHRZANEK - Pon 30 Cze, 2008 Greg - skoro i tak masz mieć dystanse to może je tak zrób żeby nie trzeba było stosować żadnych pierścieni...Greg - Pon 30 Cze, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Greg - skoro i tak masz mieć dystanse to może je tak zrób żeby nie trzeba było stosować żadnych pierścieni...
Właśnie nie wiem, czy te dystanse jednak będą potrzebne. Felga mimo, że wg. ET będzie siedzieć 1cm głębiej, to ma inny kształt i jest szersza - więc może będzie OK. Jakieś propozycje? Jak to zrobić, żeby nie trzeba było pierścieni? Są podobno dystanse z centrowanie, ale ja nie wiem już sam co i jak dobrać.
Nie założyłem, bo bez tych pierścieni podbno strasznie by to wszytsko napieprzało.GeKo - Pon 30 Cze, 2008
lukp napisał/a:
Wrócę do tematu tego sport:
http://www.allegro.pl/ite..._oryginal_.html
W czwartek umówiłem się z p.Bartkiem Borutą że przyjadę do Bielska Białej aby go oglądnąć, od razu mówię zrobię przegląd plandeki w Masterze w serwisie Renault Wektor. Pan Bartosz potwierdził spotkanie na sobotę rano, proszę zadzwonić w sobotę jak będzie pan dojeżdżał usłyszałem. Dzwoniąc o 9:30 do 12:30 wysyłając smsa czy auto aktualne, po prawie 2 godzinach tzn. 13:12 dostałem smsa:"clio aktualne", odpisałem:"że jestem już we prawie we Wrocławiu w drodze powrotnej" odpowiedz:"nie ma problemu, rano byłem zajęty,pozdrawiam.Myślałem że w tym momencie coś rozwalę mówiąc delikatnie, przejechałem ponad 500km aby dostać o to takie super smsy, widzę że człowiek bardzo poważnie podchodzi do sprzedaży auta. Czy ktoś jest z Bielska i może je oglądnąć bo następnej wycieczki nie planuję.
P.S
jeżeli temat w złym dziale proszę moderatora o przeniesienie
To auto było wystawione w zeszłym roku za 29k jeśli się nie mylę, potem zniknęło z allegro i na pewno raz widziałem w nim Sławka Sawickiego opisującego Mazowiecki 07, prawdopodobnie jeździł nim do końca sezonu.Anonymous - Pon 30 Cze, 2008 Z rajdy.hoga.pl :
Citroen Saxo 1,6 16v 30 czerwca 2008
Chyba przygotowany do KJS.
cena: 20.000,-
telefon: 602-646-516
imię i nazwisko: Adam Tomalak
adres: Warszawa
województwo: mazowieckie
Precyzyjny opis: "chyba przygotowany" grzech - Pon 30 Cze, 2008 tomalak sprzedaje swoje auto - szkoda ze nie napisal co w srodku siedzi, ale po cenie ktora wystawil to cywil raczej to nie jest.Mick - Pon 30 Cze, 2008 u tomalaka siedzą wałki catcams-a do tego szpera, inna głowica i inne duperele.... generalnie dobry wymiatacz z klapą przednią z Grześka Grono starego Saxo Anonymous - Pon 30 Cze, 2008
Mick napisał/a:
u tomalaka siedzą wałki catcams-a do tego szpera, inna głowica i inne duperele.... generalnie dobry wymiatacz z klapą przednią z Grześka Grono starego Saxo
a zawsze pierdolili,ze to seria nie wiem co oni tam w Polskim maja .... jakis kompleks, wstydza sie czy jak ... a wiem .... niby auto seryjne a tak zapierdziela Dariano - Wto 01 Lip, 2008 ...nie ma to jak wątek tajemniczościMick - Wto 01 Lip, 2008
Dariano napisał/a:
...nie ma to jak wątek tajemniczości
powiem tak, Adam T. nigdy nie powiedział co tam siedzi, dowiadywałem się tylko od ludzi którzy składali ten samochód Anonymous - Wto 01 Lip, 2008 Może nie wiedział, i tylko wstawiał auto do warszatu z zaleceniem "ma zapier... i kopać jajca" Dlatego napisał to "chyba" strick - Wto 01 Lip, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3807319