Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 FreeMan to Clio jest przekozackie! Aż pomyślałem ze mógłbym miec cos podobnego! Powiedz mi tylko czy takie białe są do kupienia? Bo nigdy sie nie spotkałem z białym Sportem... Czy raczej kupic inne i malunek?FreeMan - Sob 28 Cze, 2008 saxorulez mial kiedys foto-historie budowy tego samochodu. On byl malowany ze srebrnego o ile dobrze pamietam. Bialych RSow nie bylo w serji.MoRToN - Sob 28 Cze, 2008 Tak widziałem, to KRC nic na to nie poradzisz, pełno ludzi potrafiących tylko gadać. Jak sam zauważyłeś, że ludzie którzy nigdy nie mieli sporta w łapie wydają sie być najmądrzejksi w tym temacie.lukp - Sob 28 Cze, 2008 Wrócę do tematu tego sport:
http://www.allegro.pl/ite..._oryginal_.html
W czwartek umówiłem się z p.Bartkiem Borutą że przyjadę do Bielska Białej aby go oglądnąć, od razu mówię zrobię przegląd plandeki w Masterze w serwisie Renault Wektor. Pan Bartosz potwierdził spotkanie na sobotę rano, proszę zadzwonić w sobotę jak będzie pan dojeżdżał usłyszałem. Dzwoniąc o 9:30 do 12:30 wysyłając smsa czy auto aktualne, po prawie 2 godzinach tzn. 13:12 dostałem smsa:"clio aktualne", odpisałem:"że jestem już we prawie we Wrocławiu w drodze powrotnej" odpowiedz:"nie ma problemu, rano byłem zajęty,pozdrawiam.Myślałem że w tym momencie coś rozwalę mówiąc delikatnie, przejechałem ponad 500km aby dostać o to takie super smsy, widzę że człowiek bardzo poważnie podchodzi do sprzedaży auta. Czy ktoś jest z Bielska i może je oglądnąć bo następnej wycieczki nie planuję.
P.S
jeżeli temat w złym dziale proszę moderatora o przeniesienie lukp - Sob 28 Cze, 2008
MoRToN napisał/a:
Tak widziałem, to KRC nic na to nie poradzisz, pełno ludzi potrafiących tylko gadać. Jak sam zauważyłeś, że ludzie którzy nigdy nie mieli sporta w łapie wydają sie być najmądrzejksi w tym temacie.
Bo po co czasami posłuchać ludzi którzy mają z tym do czynienia na co dzień , albo mieli, lepiej być najmądrzejszym i uczyć się na swoich błędach, w końcu sport to takie samo clio jak inne Greg - Sob 28 Cze, 2008 Ja bym chyba zawrócił i kolesia skrzywdził... CHRZANEK - Sob 28 Cze, 2008 Tylne lampy "clear black" do saxo
Już nie miałem siły, od 7:00 za kółkiem, ale czasami tak bywa szkoda słów
Może kogoś zainteresuje
Renault Clio SPORT F1 16V 2,0 197KMWydrukuj ofertę
Cena:
91 000 PLN / 27 008 EUR (do negocjacji)
Typ:
Sportowy / Coupe
Informacje:
Rok produkcji: 2007, Data rejestracji: 11/2007, 14 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 197 KM (145 kW), Pojemność skokowa: 1998 cm3, benzyna, żółty-metalic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, kontrola trakcji, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, immobiliser, komputer, ksenony
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, kupiony w polskim salonie, bezwypadkowy, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:
LIMITOWANA SERIA CLIO SPORT F1
kolor perłowy Żółty Sirius
Samochód demonstracyjny dealera
GWARANCJA do 11.2009
Wyposażenie:
Pakiet LOOK (ksenonowe reflektory,poszerzające pole widzenia w zakręcie, szyby przednie elektryczne, elektrycznie składane lusterka podgrzewane)
KLIMATYZACJA automatyczna
RADIO CD Z MP3
zestaw naklejek F1
fotele kubełkowe Recaro
hamulce BREMBO (przód 312mm, tył 300mm)
aluminiowe nakładki na pedały
kierownica skórzana
karta Hands Free
antracytowe aluminiowe felgi 17"
opona Continental ContiSport 215/45
płyta aluminiowa pod silnik
zawieszenie Renault Sport
alarm fabryczny
szyby przyciemnione (tył fabrycznie, przód dodatkowo)
gałka zmiany biegów skórzana SPARCO
filtr powietrza K&N
Dodatkowe informacje 502 487 527
Formularz kontaktowy
Numer ogłoszenia: C5644401
Dane teleadresowe
JASIAK SP. Z O.O.
KRAKOWSKA 1
50-424 WROCŁAW
adres strony: http://jasiak.otomoto.pl/anjas - Sob 28 Cze, 2008 no cena trochę hmmm... jak by to powiedzieć... za duża moim zdaniem.strick - Sob 28 Cze, 2008 Ale zółtek jest genialny, ostatnio widziałem ze 4 razy
Ale fakt, cena taka troche z dupy Michał chce taniej r26 sprzedac...Bad-i - Sob 28 Cze, 2008