Jacek - Pią 10 Sie, 2012 Vlodarsky - Pią 10 Sie, 2012 Chyba więcej takich obrazków tam jest... Jedźcie ostrożnie wszyscy !!!!!Barejka - Pią 10 Sie, 2012 Jacek, czyje to auto?martin.h - Pią 10 Sie, 2012
Barejka napisał/a:
Jacek, czyje to auto?
Tomka Kramarczyka Bad-i - Pią 10 Sie, 2012 Panowie, mam kolejny mega problem. DHL gdzieś zapodzial mój system gasniczy, potrzebuje pilnie coś takiegoGeKo - Pią 10 Sie, 2012 O kuurwa, Paweł jechał na prawym Bad-i - Pią 10 Sie, 2012 Panowie a może znacie kogoś kto jedzie jeszcze dzisiaj z Warszawy?siema - Pią 10 Sie, 2012 Bad-i, a skąd dokąd i jakiej wielkości paczka?Bad-i - Pią 10 Sie, 2012
siema napisał/a:
Bad-i, a skąd dokąd i jakiej wielkości paczka?
Warszawa -rzeszow może być na wcześnie rano. To jest gasnicasiema - Pią 10 Sie, 2012 Mało konkretnie Zdradź na PW coś więcej Mój ziom będzie jechał w okolice Rzeszowa za jakieś dwie godziny i coś muszę mu powiedzieć, by się określił czy da radę czy nie. Jak się okaże, że może ją zgarnąć po drodze i jesteś w stanie po to gdzieś podjechać w okolicach Rzeszowa, to może uda się to zgrać.Bad-i - Pią 10 Sie, 2012 Mistrzu dzwon do mnie pilnie, ja mu postawie flache
781 87 45 45Bad-i - Pią 10 Sie, 2012 Wyglada na to ze auto ogarniete i system tez przyjedzie. Trochę nam zaczęło przerywać ale to chyba przez mała ilośc paliwa. Bk jutro o 9 musimy pokazać system. Ogólnie auto zrobiło wrażenie na Panu Wojtku. Jedyna uwaga to fakt ze lewarek od skrzyni biegów jest jakiś dziwny106 - Pią 10 Sie, 2012 a jak odcinki? fajne nie
pod saxo jak znalazl Bad-i - Pią 10 Sie, 2012
106 napisał/a:
a jak odcinki? fajne nie
pod saxo jak znalazl
Szczególnie spadania na Lubenii, ja tam biorę pampersy.
Chociaż jutro lubenia leci w pierwszej pętli bez pomiarumartin.h - Pią 10 Sie, 2012
Bad-i napisał/a:
Chociaż jutro lubenia leci w pierwszej pętli bez pomiaru