To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

Kenet - Pią 29 Lis, 2013

Na 3 challenge 2 razy miałem dzwona nie z mojej winy, łącze się w bólu. Ale to jest tak jak w F1 - startujesz z pierwszej linii to masz w miarę spokój, z dalszych pozycji dzieją się cuda. A już w ogóle muszą być jaja na F1 karting jak tam jest tak ciasno w pierwszym nawrocie.
Toldi - Pią 29 Lis, 2013

noo ten pierwszy nawrot jest porazka jak masz na torze 14 kartów......dlatego spinałem się na starcie i poszlo dobrze ale kurw..... potem....bok, banda, opony i dupa zbita nie do odrobienia
Kamill - Czw 23 Sty, 2014

Ktoś coś dzisiaj chciał by pojeździć wieczorem na RCW. Jest szansa że będę ja i racetec.pl - można się o wpp trochę popytać jak kogoś interesuje ;)
Kenet - Pią 24 Sty, 2014

Byłem 22:30 ;D
Kamill - Pią 24 Sty, 2014

Kenet napisał/a:
Byłem 22:30 ;D

I jaki czas :faja:

Kenet - Pią 24 Sty, 2014

Ciemno na całym torze, już zamykali :]
Kamill - Nie 09 Mar, 2014

Dzisiaj jestesmy z Kenetem i Alexem na rcw jako team race4fun.pl bierzemy udział w lemans rcw 500 czyli 500 omrazen w 1 dzien. Relacja prawie live na profilu fb race4fun.pl. Oczywiscie juz nas delikatnie wyruchali i nie mozemy nadgonic ....
kamil - Nie 09 Mar, 2014

jak poszło ? Ja miałem 200 okrążeń i z tego co wiem to taktyka, taktyka, taktyka + innym też może coś paść w karcie ;) z 7 miejsca na 1 , więc naprawdę spoko. Jak u Was ?

U nas słabo. Pozniej napisze jak było. Ale jak jestem za zdrową rywalizacją tak tych zawodów nie polecam, troche kolesiowskie.
kamil - Nie 09 Mar, 2014

my objechaliśmy inną drużynę i finalnie wygraliśmy bo tamtym właśnie puściła linka gazu i co - organizatorzy powiedzili, ze taki regulamin. Trudno...Każdemu może się zdarzyć awaria, padną hamuce czy puści linka. Tak czy siak na pewno masa emocji !

Ok
Kenet - Pon 10 Mar, 2014

Zawody mistrz, wynik końcowy w żadnym razie nie odzwierciedla naszej dyspozycji, bo czasy mieliśmy porównywalne ze środkiem stawki.

Ale tak czy inaczej dla mnie - miszcz wyścik :jupi:

Kenet - Pon 10 Mar, 2014

Jutro coś więcej napiszę, ale póki co nasze najlepsze czasy:

Alex - 1:03.695
Kamil - 1:03.997
Serek - 1:04.051
Kenet - 1:04.125
Grifter - 1:04.955

Alex miał parę mistrzowskich wyprzedzań i naprawdę jechał pro. Kamil też bardzo dobrze, też sporo walki, bardzo równo. Serek - człowiek od zadań specjalnych - jazda ofensywna i defensywna nastawiona na agresywną. Ja robiłem co mogłem, mimo trzycyfrowej masy startowej, a Grifter przez zawodami nawet nie widział nowej konfiguracji, więc też słowa uznania bo robił co mógł.

Na następne zawody musimy dopracować system "team orders" bo teraz wzorowaliśmy się na najlepszych:

Cytat:
Lider Krzysztof Ratajczak otrzymuje zaszyfrowane polecenia od team'u PSS

;D

Dziś nie ogarnąłem, jutro napiszę relację :]

A póki co takie dwa filmy:

Zmiana zawodnika

Fajna walka w połowie mojej ostatniej zmiany:

DeeS - Śro 12 Mar, 2014

Kamill napisał/a:
Dzisiaj jestesmy z Kenetem i Alexem na rcw jako team race4fun.pl bierzemy udział w lemans rcw 500 czyli 500 omrazen w 1 dzien. Relacja prawie live na profilu fb race4fun.pl. Oczywiscie juz nas delikatnie wyruchali i nie mozemy nadgonic ....

Ejjjj kurde !!

byłem na tych zawodach !

Jechalem w teamie Cartmax Lublin, co z tego ze zepsuł nam sie kart 3x.

Wykreciłem 2 czasówke , po okolo 15 okrazeniach zepsul nam sie kart, zmiana strata z 1.5 okrazenia , odrabiamy ciach poszla linka i na koniec jeszcze na 10 okrazen przed koncem gokart zgasl walczac o 3 miejsce.

Aleeee zrobiłem rekord toru :)

Kamill - Śro 12 Mar, 2014

To ty trzasnąłeś niskie 62 ? Gratki. xD

Nam nie chcieli uznać awarii i zjeżdżaliśmy do depo 2-3x a to wyjmowali filtr powietrza, a to coś kręcili, w końcu jak byliśmy już w ciemnej dupie to zmienili nam gokart, co też chwile trwało zanim przepieli kostki itp. To były pierwsze 30 okrążeń.
BTW jak często się zmienialiście. Miałem wrażenie ze w kilku teamach jechali ludzie po 100 kółek pod rząd bez wysiadania - szczególnie czołówka, która uciekła na początku, a później te odległości miedzy teamami był prawie statyczne.

I team z gokartem nr 12, to ci na c.. z Rosji, typ powinien dostać kare i być zdjęty, jeżdził wężykiem i zajeżdżał wszystkim drogę. Był momenty gdzie 6-7 kartów jechało za nim w wężyku i nikt nie mógł nic zrobić, a jechał mega wolno stąd kolejne gokarty które do wężyka dojeżdżały.

Dodatkowo przy każdej próbie wyprzedzania kierowca 12 podnosił rękę - a sędzia dawał czarną flagę temu który próbował wyprzedzić, jak dla mnie nieporozumienie, wysiadłem taki wściekły po tej rundzie, myślę że nie tylko ja. Jednego typa, nie wiem czy nie od was wsadził na bandę i jeszcze dostał za to ten wysadzony flage :rotfl: