iQ - Wto 03 Sie, 2010 z zyciem rasta moze niedlugo znow wpadne z wizyta rasta - Wto 03 Sie, 2010 Zapraszam CHRZANEK - Śro 04 Sie, 2010
rasta napisał/a:
Ostatnio mamy przestój w robocie
ALE BURDEL.Bad-i - Śro 04 Sie, 2010
CHRZANEK napisał/a:
rasta napisał/a:
Ostatnio mamy przestój w robocie
ALE BURDEL.
mozesz??............ mam w komputerze taki program ktory wylapuje slowa typu: MILF, SILIKON, BURDEL, ODLOTY itd..... wchodze licze ze beda dupy a tam jakies graty CHRZANEK - Śro 04 Sie, 2010 N
Bad-i napisał/a:
mozesz??............ mam w komputerze taki program ktory wylapuje slowa typu: MILF, SILIKON, BURDEL, ODLOTY itd..... wchodze licze ze beda dupy a tam jakies graty
Rasta możesz coś z tym zrobic ???
Widzisz ze Bad-i sie denerwuje...Bad-i - Śro 04 Sie, 2010 rozbierz te ludziki na scianie i dodaj silikon Anonymous - Śro 04 Sie, 2010 i gdzieś tam są moje 2 pierdoły rasta - Śro 04 Sie, 2010 Obawiam się ze zaginęły w akcji rasta - Wto 10 Sie, 2010 Prawie jak Pp'owa tylko bardziej bita
Słabo wygląda ten kolor floku... chyba, że to tylko tak na zdjęciu rasta - Wto 10 Sie, 2010 Na focie, niestety warunki do fotografowania miałem marne - fota z wyjęta deską pokazuje ten kolor, ja mam taki w Morsie i jest znacznie fajniejszy od czarnego Vlodarsky - Śro 11 Sie, 2010