Grzesiek VTS - Pon 02 Paź, 2006 ale i tak ceny sie trzyma :561: jak na kupe :570:grzech - Pon 02 Paź, 2006 strick, masz racje od razu widac ze bity. widzial ktos bordowego vateesa ?
wpadl miedzy drzewa, blacharz wyklepal ale lakiernik juz sie nie popisal przy doborze koloru Anonymous - Wto 03 Paź, 2006 http://moto.allegro.pl/sh...?item=131823794
UNO TURBO 1.3 MK2Michał - Wto 03 Paź, 2006 srebrny to moj faworyt
bueheheh, przy mnie odpadl mu zderzak JEA !!
15 tysiecy innych rozjebanych rzeczy, nie chcialbym sie do niego wysrac, szkoda mojego kalu na to cos cena za neigo to 12-14 tysi maxnox - Wto 03 Paź, 2006 jak uno turbo to ja podam pare innych przykładów ,
szkoda ze większość paście bo ogolnie auto jest całkiem sympatyczne ,no może gdy by było nieco ładniejsze...Anonymous - Wto 03 Paź, 2006 toż to normalnie A-grupa w specyfikacji Disco!
chciałoby się rzec - bez klamek! bez drzwi i okien! kaftan gratis!!!
Łomatko! Jaki Civic!
Załamałem się.
A Warczyburg jest miodzio mi - Wto 03 Paź, 2006
Cytat:
OC ważne do marca przyszłego roku jaki i przegląd do maja
...jaki i magnetyzer na dolocie
warczyburg faktycznie ładny, mógł sobie tylko te brewki darować...gaugan - Wto 03 Paź, 2006
Michał napisał/a:
nie chcialbym sie do niego wysrac, szkoda mojego kalu na to cos
czyli mam rozumiec, ze na Twojego Ci nie szkoda i to cwiczysz?? :551:
jakie wszystkie te samochody takie rozklekotane, chyba za stary na to jestem...
pzdrMichał - Wto 03 Paź, 2006 heheheh , a jak tam twoje EVO IX , slyszalem na miescie ze posiadasz takowego
stara dupa jestes i tyle Anonymous - Wto 03 Paź, 2006 Gadacie o Wartburgu a tam na 8 zdjeciu widac ze w garazu porszawka stoi
Trzeba miec fantazje i pieniadze