HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
OSKAR - Czw 10 Sty, 2008 no to dobrze MArcelinho.
czyli jak pojedziemy takim,zebys byw w wawce o 07:30 to bedzie ok ??
do pracy w taxi i jestes Anonymous - Czw 10 Sty, 2008 nie nie musze byc w nd, bo mam latne godz. ¶wiateczne a musz ena benzyne zarabiac do merca LOLRudello - Czw 10 Sty, 2008 Nie bylem na basenie tem wiec bardzo chetnie. A wpuszczaja w spodenkach czy trzeba miec ?OSKAR - Czw 10 Sty, 2008 nago tylko marcela wpuszcza.
a reszta chyba dowolna.ja nigdy nie nosze jajogniotow, tylko spodenki.i w kraku ne robili mi problemow z tego powodu.Anonymous - Czw 10 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
.
a reszta chyba dowolna.ja nigdy nie nosze jajogniotow, tylko spodenki.i w kraku ne robili mi problemow z tego powodu.
i ja tez tak robie i tez mi nie bylo problemów
michoool w własciwie to to spanie to gdzie my mamy czy to jakis akademik koedukacyjny jest Michał - Czw 10 Sty, 2008 spokojnie, jakby co , dacie po 50 dych od osoby i u nas po cichaczu sie przenocujecie
http://www.noce.pl/SR/szc...=1&pk=2&ido=713OSKAR - Czw 10 Sty, 2008
Michał napisał/a:
spokojnie, jakby co , dacie po 50 dych od osoby
az tyle ??
na starowce we wrzesniu o godzinie 23:00 wpadam mokry(deszcz) do hostelu i za jedna noc od osoby placilem 30 pln ze sniadaniem. takze michalku troszke zedrzec z kolegow chcesz :DRudello - Czw 10 Sty, 2008 Wła¶nie mamy wzi±¶ć ¶piwory i poduszki itd?
Oskar 50dych to nie za miejsce do spania OSKAR - Czw 10 Sty, 2008
Ty też do miecza bedziesz klekał !! !!Rudello - Czw 10 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
Ty też do miecza bedziesz klekał
Que?? nie dziekuje, postoje Michał - Czw 10 Sty, 2008 heheheh
wy nie mozecie zrozumiec jednej kwestii.
jakbym tam sam mieszkał to luz, jesxcze bym wam zaplacił, ale ja nie jestem sam, nie wiem jak na to wszystko znajomi mła.
nie obiecuje ze wogóle będziecie spać , tyle . Pozatym, kurwa, zobaczymy jak to będzie !!Rudello - Czw 10 Sty, 2008 ziooom ja rozumiem w 100%
wszystko jest cacy Anonymous - Czw 10 Sty, 2008 ja nie biore spiwora - jakby cos idziemy do pierwszego lepszego Hotelu i zamawiamy laski i koks LOL
nagramy michałowi film i bedziemy go molestowac po powrocie Rudello - Czw 10 Sty, 2008 true true OSKAR - Czw 10 Sty, 2008 no wlasnie, bez cisnien
zobaczymy i tyle narazie ponoc mamy nocleg i jest gitara, a jak sie okaze,ze nie to zawsze sponton jest i opcji tez jest spoko.
a twoi znajomi to nie beda nas sie troche bac ?? ze takie wykrety przyjechaly podbijać miasto kraków ??