Niczego nie ukrywam, jak tylko odkopie się z pracy to opiszę jak dokładnie do tego doszło, dajcie mi tylko kilka godzin, dla niecierpliwych i zaiteresowanych tematem telefon w ogłoszeniu
PozdrawiamFreeMan - Pią 27 Cze, 2008 wydaje mi sie ze byla duza predkosc, strzelilo cos w skrzyni, zablokowala sie i zanim zdarzyles sie zatrzymac zmielilo caly silnik w drobny mak... takie sa moje przypuszczenia.
Lewap nie pisz co sie stalo, tylko napisz na ile szacujecie naprawe ? i czy samochod ma rozebrany silnik i skrzynie i ile ostatecznie chcesz za niego..... mozesz pisac na priva.
Ja jestem powaznie zainteresowany.lukp - Pią 27 Cze, 2008 Freeman kupuj jak będzie dobra cena strick - Pią 27 Cze, 2008 Morgan chciał sie pozbyc clio, a teraz bedzi miał 2 FreeMan - Pią 27 Cze, 2008
lukp napisał/a:
Freeman kupuj jak będzie dobra cena
no wlasnie na nia czekam.
strick napisał/a:
Morgan chciał sie pozbyc clio, a teraz bedzi miał 2
dostaje sluzbowy, wiec moze nawet bede mial 3 clio.. muszesobie tylko wybrac czy clio czy megane.MoRToN - Pią 27 Cze, 2008 Bierz clio bedzie na częsci
Silnik można dostać za 4-5k, skrzynia ~2... Wiec nawet jak ten sie okaże złomem to można zrobić swapa.FreeMan - Pią 27 Cze, 2008
MoRToN napisał/a:
Bierz clio bedzie na częsci
Silnik można dostać za 4-5k, skrzynia ~2... Wiec nawet jak ten sie okaże złomem to można zrobić swapa.
dzwonilem i rozmawialem juz w serwisie gdzie samochod stoji... wiem wszystko.... mysle.
Silnik na bank jest zlomem. Najprawdopodobniej wal wygiety a tloki zatarte, nie ma co liczyc na to ze cos sie uratuje.... trzeba nowy silniki w skrzynie + sprzeglo i po zmianie silnika nowy rozrzad... koszta wzrastaja...Mick - Pią 27 Cze, 2008
MoRToN napisał/a:
Bierz clio bedzie na częsci
Silnik można dostać za 4-5k, skrzynia ~2... Wiec nawet jak ten sie okaże złomem to można zrobić swapa.
nie pisz takich rzeczy bo jeszcze się rozmysli ze sprzedaży dzik - Pią 27 Cze, 2008 taki balagan pasuje do miss-shifta, jak cos by sie posypalo w skrzynii to skrzynia sie zatrzymuje, ew ona sie mieli, silnikowi nic nie powinno bycFreeMan - Pią 27 Cze, 2008
dzik napisał/a:
taki balagan pasuje do miss-shifta, jak cos by sie posypalo w skrzynii to skrzynia sie zatrzymuje, ew ona sie mieli, silnikowi nic nie powinno byc
BINGO!!MoRToN - Pią 27 Cze, 2008 A co to miss-shift ? Postaram sie tak nie robić FreeMan - Pią 27 Cze, 2008
MoRToN napisał/a:
A co to miss-shift ? Postaram sie tak nie robić
to jest to co ja robilem ostanio na FR startujac z STFem. tylko ze moj byl niegrozny bo byla mala predkosc!Gaydek - Pią 27 Cze, 2008 Podrabiają Ultraleggery?