fydi - Śro 25 Cze, 2008 ja mam wyważanie w cenie takiej samej jak z otworkiem naprawdę piękne felgi, gdyby nie ten znaczek lwa to i pewnie citroen ładnie by wyglądałNiemy - Śro 25 Cze, 2008 chwalipieta
a ja tam wole z otworkiem-sa bardziej dostepne CHRZANEK - Śro 25 Cze, 2008
fydi napisał/a:
naprawdę piękne felgi, gdyby nie ten znaczek lwa to i pewnie citroen ładnie by wyglądał
ja mam wyważanie w cenie takiej samej jak z otworkiem naprawdę piękne felgi, gdyby nie ten znaczek lwa to i pewnie citroen ładnie by wyglądał
Znaczek lwa jest spokojnie do przejścia , można go po prostu zetrzeć i zostanie czysta powierzchnia , praktykowałem na plastikowych kapselkach moich speedlinów Gaydek - Śro 25 Cze, 2008 Clio i Clio
Kozak są. kubas - Śro 25 Cze, 2008 jakbym mial jakis wolny hajs to juz by u mnie w pokoju lezaly bez kitu kiedys musze w 15 przyinwestowac jakies fajne bo wybor opon jest nieporownywalnie lepszy niz w 14.... lukp - Śro 25 Cze, 2008
To clio ponad rok temu sprzedawało sie w poznaniuGreg - Czw 26 Cze, 2008 Na takiej 17" daje radę Szkoda, że srebrne. lukp - Czw 26 Cze, 2008 kolejny sport, zepsuty!