Anonymous - Pon 02 Sie, 2010 oczywiscie ze tak
opony na pewno najtansze beda, szczegolnie gdy ktos nakleja nasza naklejke
w tej chwili otwieramy siedzibe w zielonce, razem z miejscem na wieczorne spotkania i imprezy no i obowiazkowo symulator z duzym lcd w biurze
czeka tez pare niespodzianek niespotykanych w polsce, wiec mysle ze wszystkim sie spodoba i sporo osob wsiaknie w nasz klimat na stale bo wreszcie trzeba tu zrobic cos ciekawego, dla wszystkich, z miejscem do porozmawiania, poogladania jak sie buduje samochody i podlubania samemu w samochodzie
no a jak by ktos jeszcze szukal opon, felg czy jakichkolwiek czesci to zapraszam 106 - Pon 02 Sie, 2010 a na recaro do samochodu dla dziecka? jak tak to prosze o PWmativts - Pon 02 Sie, 2010 Witam,mam na imię Mateusz.Fajnie że udało mi sie dołączyć do tego forum.Obecnie śmigam Clio Sport.Wcześniej byłem posiadaczem czarnego saxo vts 1.6 16v.iQ - Pon 02 Sie, 2010 Dziwi mnie ze tylu nowych na forum a nikt nie poprosil o wiadomo co
Witam wszystkich wielbicieli Muzykanta bizon - Pon 02 Sie, 2010 wszyscy przygotowuja zmasowany atak
witam nowych Anonymous - Pon 02 Sie, 2010 Napiszcie cos wiecej o sobie , czy lubicie dłubać w nosie np. albo czy jesteście smakoszami kalabraków ? Macie jakieś rodzeństwo , albo psa ?mativts - Pon 02 Sie, 2010
Czesio napisał/a:
Napiszcie cos wiecej o sobie , czy lubicie dłubać w nosie np. albo czy jesteście smakoszami kalabraków ? Macie jakieś rodzeństwo , albo psa ?
rodzeństwo jest i śmiga clio sportem jak ja...a psa nie mamJanusz - Pon 02 Sie, 2010
mativts napisał/a:
rodzeństwo jest i śmiga clio sportem jak ja...a psa nie mam
zapodawać foty samochodów, a czy któryś sport zakupiony może z Wadowic??mativts - Pon 02 Sie, 2010 Fotki jakieś znajde,a jeden sport z Tymbarku jest a drugi z Warszawy.Brat swoim buja się częściej po KrakowieYarko - Pon 02 Sie, 2010 mativts, witamy !
btw. jak dla mnie idealny model rodziny - 2x clio sport martin.h - Pon 02 Sie, 2010
Yarko napisał/a:
btw. jak dla mnie idealny model rodziny - 2x clio sport
Ja tam bym wolał 2 kobiety zamiast clio
Witam nowych misiek86electro - Pon 02 Sie, 2010 mativts, Witam a czemu poszedł VTS, za mało mocy ??Meehow - Pon 02 Sie, 2010 Witam po krótkiej przerwie. W trakcie poszukiwań VTS'a moje konto na HH umarło, a teraz udało się wrócić.
Btw. Saxo znalezione Barejka - Pon 02 Sie, 2010 Meehow, poka poka sakso:)qbus - Pon 02 Sie, 2010 Mehoow sa tu tacy co potrzebuja cos od Ciebie... zreszta to juz Marcel powinien Cie meczyc.