MTW - Pon 26 Lip, 2010 martin.h, czy ja wiem czy jest czego zazdrościć felga jak felga Jacek - Pon 26 Lip, 2010 dzień dobry wszystkim nowym użytkownikomCassis - Pon 26 Lip, 2010 Witojcie! Anonymous - Śro 28 Lip, 2010 Witam jestem tutaj nowy na imię mam Michał
1-wsze auto bardzo budżetowy Golf mk3 1.8
2-gie Renault Clio 2ph2 1.6 16v Dynamique - fajne wozidełko ale już mi się trochę znudziło w przyszłym tyg mam zamiar zacząć jego sprzedaż ... szukam czegoś mocniejszego z tej same klasy bizon - Śro 28 Lip, 2010
Baton napisał/a:
Witam jestem tutaj nowy na imię mam Michał
1-wsze auto bardzo budżetowy Golf mk3 1.8
2-gie Renault Clio 2ph2 1.6 16v Dynamique - fajne wozidełko ale już mi się trochę znudziło w przyszłym tyg mam zamiar zacząć jego sprzedaż ... szukam czegoś mocniejszego z tej same klasy
to zostaje honda
witaj misiek86electro - Śro 28 Lip, 2010
Cytat:
Widzę że będziemy razem podróżowali, to może sie poznamy??
Bardzo mi miło liwko.
....... liwko liwko skocz po piwko
......Przepraszam a jak pańska godność??
Ja prosze Pana nazywam się baton....
Witaj Baton Vlodarsky - Czw 29 Lip, 2010
bizon napisał/a:
to zostaje honda
tylko trzeba będzie kupić nawigacje i wszędzie jechać tak żeby nie trzeba było skręcać...
witaj batonie !!KarQ - Czw 29 Lip, 2010
Vlodarsky napisał/a:
wszędzie jechać tak żeby nie trzeba było skręcać...
Dooookładnie M - Czw 29 Lip, 2010 I 10 kilo szpachliJacek - Czw 29 Lip, 2010 Batonie Batonie dawaj zdjęcie w kondonie!
elomartin.h - Czw 29 Lip, 2010
Jacek napisał/a:
Batonie Batonie dawaj zdjęcie w kondonie!
elo
Jacku, pisze/mówi się kondomie
Witam nowych Anonymous - Pon 02 Sie, 2010 Darek, firma poTURBOwani sie klania
aktualnie w trakcie przenoszenia do nowej siedziby, wiec jak tylko przygotujemy wszystko to na pewno zaprosimy na otwarcie ale powinno sie Wam spodobac
pozdrawiamRyba - Pon 02 Sie, 2010
poTURBOwani napisał/a:
Darek, firma poTURBOwani sie klania
aktualnie w trakcie przenoszenia do nowej siedziby, wiec jak tylko przygotujemy wszystko to na pewno zaprosimy na otwarcie ale powinno sie Wam spodobac
pozdrawiam
czeloM - Pon 02 Sie, 2010 witamy 106 - Pon 02 Sie, 2010 witam i ja