No własnie... Team Dynamics przeszły koło nosa za 1250pln to bierz szybko OZy, bo za chwile to i tego nie bedzie...
Akurat Team'ów mi nie szkoda, bo moim zdaniem w C2 robia słaba robotę.
Pilnuje tych OZ. Nie mogłem się do typa dodzwonić. Ciekaw jestem jeszcze ile kasy pójdzie na gumy. Te AVONy sa OK? One są normalnie po 290zł, tanie jakieś.
z oponytanio.pl:
T1-R - 340zł
Yoko Parada - 399zł: http://ssl.delti.com/tyre...hama/Parada.jpg
F1 GS-D3 - 430złMichał - Wto 24 Cze, 2008 te na tym saxo robią mega robote !! matko, obłędne ...
ozety szprychowe wyglądają jak .... następne ozety szprychowe. Jedynie rudello mam mega ..Greg - Wto 24 Cze, 2008 Nie w moim guście C2+team'y.
Te z Allegro są na pierścień 63,3, w C2 chyba jest 65 - podobno same się rozejdą
Inna sprawa. że trzebaby do nich dystanse, żeby nie były głebiej (bo bedą o 1cm). Czy kupić dystanse 1cm, czy jakieś np. 23mm: http://www.allegro.pl/ite...anse_sruby.html ?
Jak te Avony? Bo gość dość dobrą cenę daje za nie. Rudello - Wto 24 Cze, 2008 a mi sie te c2 mega podoba tylko rzeczywiscie duzy profil opony strasznie psuje klimat. Ale czarno-czarne rulez. Nad takim setupem sam sie zastanawiam
P.S tak jak mowi michał warto zeby cos wymyslil z tym felgami, moze kolor?Greg - Wto 24 Cze, 2008
Rudello napisał/a:
P.S tak jak mowi michał warto zeby cos wymyslil z tym felgami, moze kolor?
Białe / antracyt lub grafit / czarny mat Anonymous - Wto 24 Cze, 2008 zadna felga bez dobrej szerokosci felgi/opony gleby i profilu nie zrobi roboty a na tym czarnym jest to tak se wiec jest tez tak se....Greg - Wto 24 Cze, 2008 Dobra, kurde, aukcja już zakończona...
...bo je kupiłem. Rudello - Wto 24 Cze, 2008 czekamy na foty jak leżą Greg - Wto 24 Cze, 2008 Jutro będę wiedział kiedy będą u mnie. Przymierze je najpierw żeby zbadać kwestię potrzebnych dystansów, a potem zobaczymy co dalej.
BTW, mogę mieć za jakieś grosze stalowe dystanse 1cm, czy takie rozwiązanie jest OK, czy bezwarunkowo dopłacać i brać alu?CHRZANEK - Wto 24 Cze, 2008
Greg napisał/a:
Dobra, kurde, aukcja już zakończona...
...bo je kupiłem.
Brawo !!!
Prosze - chłopak sie pokazał, a teraz to już "lans bans und cycki"
A tak serio to bardzo się ciesze że ktoś z HH je wyrwał...Greg - Wto 24 Cze, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Brawo !!!
Prosze - chłopak sie pokazał, a teraz to już "lans bans und cycki"
Wszedłem, wyszedłem i kopię po jajcach. Pełna saszeta, relax, full, uderzam w solo.
CHRZANEK napisał/a:
A tak serio to bardzo się ciesze że ktoś z HH je wyrwał...
Uraczyłem małą zimna kokakola a ona mnie mentolowym marlboro...
Greg - tak dla ścisłości: Seryjny C2 VTS ma aż 125KM
EDIT: ET w tych felgach to chyba 37, myślę że do pełni szczęścia przydały by się dystansiki z 20mm. Oryginalne felgi które masz na samochodzie śa chyba szerokości 6,5 więc nie zaszkodzi żeby felgę bardziej wypchnąć na zewnątrz...
Najlepiej jak najpierw spróbujesz przymierzyć a potem się zobaczy.
Ale generalnie dystans ALU lepszy bo to masa "nieresorowana" a tam każdy gram jest jak kilogram...PiTT - Wto 24 Cze, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5581114
kolega chwile był u nas
super auto... coraz mocniej się zastanawiam Greg - Wto 24 Cze, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Greg - tak dla ścisłości: Seryjny C2 VTS ma aż 125KM
EDIT: ET w tych felgach to chyba 37, myślę że do pełni szczęścia przydały by się dystansiki z 20mm. Oryginalne felgi które masz na samochodzie śa chyba szerokości 6,5 więc nie zaszkodzi żeby felgę bardziej wypchnąć na zewnątrz...
Najlepiej jak najpierw spróbujesz przymierzyć a potem się zobaczy.
Ale generalnie dystans ALU lepszy bo to masa "nieresorowana" a tam każdy gram jest jak kilogram...
Zdaje się, że 125KM było w C2 ph2 (lifting wewnątrz, m.in zegary z shiftligh'em) chyba od końca 2005 czy od 2006. Ja mam chyba z lipca '05, więc 120KM, tak ustaliłem wg. katalogów czy czegośtam.
Dokładnie tak zrobie, jak mówisz. Założę je bez dystansów, zobaczę czy będzie bieda, a potem wymyslę jakie dodać. Popatrzyłem na allegro i stwierdziłem, że takie dystanse są za.je.biście drogie...
BTW - zerkałem na ceny opon w ty moim DUZYM rozmiarze i coś mnie dziwi. Dlaczego na oponytanio.pl gumy są tak niesamowicie tanie w porównaniu do innych/polskich sklepów (bo to niemiecka firma zdaje się).
Np. Yoko Parada tam 399zł, na ceneo najtaniej 570.
Toyo T1-R tam 340zł, na ceneo najtaniej 495zł.
Jakieś inne dobre, tanie sklepy? Ktoś na forum kiedys polecał, ale nie mogę znaleźć.strick - Wto 24 Cze, 2008
PiTT napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5581114
kolega chwile był u nas