Greg ja bym się długo nie zastawiał na Twoim miejscu, do C2 naprawde super by były i to jeszce w tym kolorze
dzwoń i targuj
Dokładnie o takich Ci mówiłem. Wprawdzie co do koloru to bym się zastanowił - widzę je czarne (mat?)/czarne/białe. Jutro dzwonię. Jeszcze był drugi komplet takich, ale się sprzedał.
wcześniej był ze szczecina , startował chyba od ponad 25k , fajnystrick - Wto 24 Cze, 2008
Olek napisał/a:
wcześniej był ze szczecina
Dokładnie, a nie wiem czy jeszcze wczesniej nie jezdził po katowicachCHRZANEK - Wto 24 Cze, 2008 "Naprawde mam ci coś do powiedzenia, w moim ritmo na tylnych siedzeniach"
"tuż po fajrancie dotyk twych dłoni, szatniarz pilnuje mi mirafiori"
Ale w teledysku nie ma ani ritmo ani mirafiori jest za to TO:
ty tu nie filozuj tylko kombinuj kase na te oz superturizmo 17 CHRZANEK - Wto 24 Cze, 2008 No własnie... Team Dynamics przeszły koło nosa za 1250pln to bierz szybko OZy, bo za chwile to i tego nie bedzie...lukp - Wto 24 Cze, 2008 może kogoś zainteresuje:
www.rajdy.hoga.pl
Opel Astra GSI 16V A7/Astra 24 czerwca 2008
Sprzedam Opla Astrę GSI 16V przygotowany w klasie A7 (Astra), rajdówka po Pawle Danysie.
Silnik 2.0 16V (pełna Agrupa - tłoki, wałki )
Komputer Jetronik 187 KM
Głowica Coscast
Najkrutsza homologowana skrzynia ze szperą Queifa
Sportowe sprzęgło
Zawieszenie po regeneracji
Kompletny nowy układ hamulcowy
Rozbudowana klatka bezpieczeństwa
Flokowana deska
Wł/wył pompy paliwa, elektrowni, wentylatora
Podnóżek dla pilota ( z wł wycieraczek + sygnałem dźwiękowym )
Lampka dla pilota
Kewlarowa płyta pod silnik i miskę
Kompletne wyposażenie SPARCO
System gaśniczy
+ opony, felgi, częsci
Ostatni rajd: 2 Rajd Świdnicki - awaria silnika,
Do rajdówki dokładam 2gi silnik ( nie kompletny ), także niewielkim kosztem mozna złożyć nowy.
Rajdówka przygotowana kompletnie na 2 starty przez Łukasza Szterleję, natomiast aktualnie serwisowana w Lubinie.
Zalewana Motul'em (silnik, skrzynia, uklad hamulcowy)
W opcji sprzedam z seryjnym Oplem Astra GSI 8V (silnik z uszkodzonym tłokiem, blacharka w stanie idealnym - lakier metalic, sportowy układ hamulcowy, alu felgi)
całość 19.900
cena: 19900
telefon: 509602294
imię i nazwisko:
adres:
województwo:
e-mail: colin@kuchar.net