To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

saxorulez - Pon 19 Lip, 2010

to jeździło w MR2?
strick - Pon 19 Lip, 2010

To nie trzeba było mowić o wiekszej ilości aut, tylko o jednej corolli, która masz w podpisie.

W końcu wyjaśniłeś kod silnika.

106 - Pon 19 Lip, 2010

Corolla 1998 orignalna E11 Carloz Sainz 1.6 4afe
http://passwordjdm.pl/vie...601ddd0bd20bcff

i wszystko jasne :)

Anonymous - Pon 19 Lip, 2010

Przecież napisałem że mam Toyoty a nie Toyotę tak?
Jacek - Pon 19 Lip, 2010

jaką jeszcze?

jeżeli mogę spytać...bo sam już nie wiem jak się tu zwracać... :>

Corollę TS i Celicę TS.

Jacek napisał/a:
jaką jeszcze?

jedno jest pewne, na pewno brzydką ;D

Janusz - Pon 19 Lip, 2010

Cytat:

no włąsnie drogi panie. A dodatkowo jakbyś czasem zauważył, to an niektórych forach ze zwykłymi du powozami, jest cześć osób która żeby podnieś sobie dane w rubrykach pod awatarem sumuje sobie moc w samochodach i podaje ja łącznie.... śmieszne to jest ale tak robią.. dlatego było pytanie półżartem pól serio... Natomiast pan nam wzjecha y hamwa tutaj na dzień dobry

Natomiast to jak ten temat został wyczyszczony to sa jakieś zwykłe jaja... Próbuje się dogadać z panami Na PW niestety chyba nikt nie widzi problemu. Jak mi ktoś usunie tego posta to proszę przy okazji mnie.... Jak ma tak wyglądać nowa władza an forum to bez komentarza.....

saxorulez - Pon 19 Lip, 2010

Janusz napisał/a:
Natomiast to jak ten temat został wyczyszczony to sa jakieś zwykłe jaja... Próbuje się dogadać z panami Na PW niestety chyba nikt nie widzi problemu. Jak mi ktoś usunie tego posta to proszę przy okazji mnie.... Jak ma tak wyglądać nowa władza an forum to bez komentarza.....

Pisze na all bo nie ma sensu na PW
Jak masz tak pisać to już się wypisz z tego forum
Jakaś dziecinada, czy Ty myślisz ze mnie wystraszysz

Bart - Pon 19 Lip, 2010

:###:

saxorulez puknij się w łeb :wall:
Janusz - Pon 19 Lip, 2010

saxorulez napisał/a:

Pisze na all bo nie ma sensu na PW
Jak masz tak pisać to już się wypisz z tego forum
Jakaś dziecinada, czy Ty myślisz ze mnie wystraszysz

zawsze pisałem co myślę i dalej tak będę robił, sam nie odejdę... nie pasuje?? to mnie usuń... reszta na PW

Janusz napisał/a:
Cytat:

no włąsnie drogi panie. A dodatkowo jakbyś czasem zauważył, to an niektórych forach ze zwykłymi du powozami, jest cześć osób która żeby podnieś sobie dane w rubrykach pod awatarem sumuje sobie moc w samochodach i podaje ja łącznie.... śmieszne to jest ale tak robią.. dlatego było pytanie półżartem pól serio... Natomiast pan nam wzjecha y hamwa tutaj na dzień dobry

Dlaczego zakładasz, że jestem częścią osób po jednym moim poście? Dlaczego zakładasz, że zrozumiem to odpowiednie pół?

Jednocześnie zakładasz, że ktoś sobie zrobił jaja podając zsumowane dane po czym sam sobie zrobiłeś z niego jaja. I gdzie tu logika?

To nie jest pierwszy raz, że ktoś mi nie wierzy, że takie są moce tych silników jakie są. Mogę być już tym znudzony. Pytania w stylu Corolla TS aha masz turbo tak no bo jak to możliwe? Albo 1.6 i ile ma koni? Nie możliwe.

Było pytanie o 4agze w MR2. Tak w mr2 były montowane starsze 4agze. Wtedy a było to w okolicach 1988 roku miało to tylko 140 hp. I tak było to chyba najszybsze 1.6 w tych czasach.

Jakarti - Pon 19 Lip, 2010

Panowie i Panie

Janusz ma caly czas problem ze mr Styku go obrazil. my jakos tego nie zauwazylismy bo kazdy sie tutaj zachowuje jakby stracil maniery i wydaje sie, ze PW miedzy zainteresowanymi zamknelo by to durna dyskusje a mimo wielokrotnych staran Januszek bije piane na forum.

sami ocencie cz to wszystko ma sens. serio mamy dość durnych awanti i obrazania sie. wrocmy do poczucia humoru i merytoryki przede wszystkim..

M - Pon 19 Lip, 2010

Jest gorąco, wszyscy są drażliwi.
Proponuje zimny prysznic.
Zamykam.