To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

saxorulez - Pon 19 Lip, 2010

PiTT,

agrii

Kolegę do Toyoty czy tez Toyot witam :)

saxorulez - Pon 19 Lip, 2010

Błagam ogarnijcie się... jeśli nie odpowiada wam czyjeś zachowanie nie trzeba od razu przyp*** z grubej rury
Jakarti - Pon 19 Lip, 2010

wiec ogromna prosba do wszystkich o zachowanie minimum kultury, powstrzymanie sie od wyzwisk, przeklenstw i zartow w tematach poza hydeparkiem i kilkoma innymi uznanymi ogolnie jako luzniejsze.

moze kolega faktycznie wystrzelil z oferta jak filip z konopii ale rozmawialem z nim i mam wrazenie, ze mozna sie czegos pozytecznego doweidziec od tej osoby i przy okazji skorzystac.

otwieram temat z oferta w komercyjnych i zapraszam do dyskusji.
pzdr

CHRZANEK - Pon 19 Lip, 2010

Dzień dobry.
Witam nowych.

Gaydek - Pon 19 Lip, 2010

Cześć nowym :-)
PiTT - Pon 19 Lip, 2010

o, np. to jest śmieszne
http://wiadomosci.onet.pl...ie_lokalne.html
:rotfl:

Anonymous - Pon 19 Lip, 2010

Odpowiadam

Corolla ma 4agze. Silnik w serii miał 170 hp i 210 Nm. Teraz ma więcej. A będzie miało to jeszcze więcej.

Nadal uważam, że jak ktoś chce się więcej dowiedzieć to można do tego zrobić osobny temat. Albo napisać w stosownym. Może mnie zasugerowało źle doświadczenie z innych forów.

A Tu się witamy... sugeruje, że w tym temacie się.... witamy.

strick - Pon 19 Lip, 2010

styku napisał/a:
Albo napisać w stosownym.

W stosownym będziesz mógł napisać, jak Ci na to admini dopiero pozwolą, czyli najpierw sie udzielaj, a potem sie dopiero będziesz mógł pochwalić.

Dla tego własnie tu cie o to proszą bo na tym forum od tego ten temat jest :)

Michał - Pon 19 Lip, 2010

hej
mistrz rolka !!

aleście to poczyścili :crazy:

Ale ja się nie chcę chwalić. I nawet mi nie przyszło przez myśl robienia takiego tematu. 2 takie tematy na sieci są od dawna. Powielać się nie będę. Na pewno nic przyjemnego to nie jest być posądzonym o to że ściemniam z mocą. Że niby wszystkie moje Toyoty mają razem 220. 220 jest dość pesymistyczną wersją. Auto dopiero wjedzie na hamownie. Mniej raczej nie będzie. Wszystkie razem Toyoty mają więcej niż 220.

Napisałem co to za auto bo wszyscy piszą. Tyle.

misiek86electro - Pon 19 Lip, 2010

Witam

Chorowałem kiedyś na taką toyote, podoba mi się nadal i do tego prze zayebisty ma kolor (jak dla mnie) :) .
Odezwij sie na PW chętnie dowiem się coś więcej.

mi - Pon 19 Lip, 2010

spytam rzeczowo - to jakieś jaja som?

A pomyśl o tym, ze nie wszyscy muszą znać twoje auta i cześć osób jest tylko na tym forum...
Nikt nie posądził cie, ze sciemniasz z moca...
A o 220 km we wszystkich autach, to było pytanie żartobliwe. Wcześniej pisałeś coś o toyotach, ale nic dokładnego. Tak jak wcześniej zaznaczaliśmy, oznaczenia silnika toyoty niewiele nam mowia...
Nie łatwiej było by wrzucic zdjecie auta, powiedziec np 2,0 220km?

A pewnie że nie.
Wtedy pytają jakie auta i ile mają mocy. A ja odpowiadam. Może jestem dziwakiem ale ja bym tak zrobił.
Nie każdy ma takie samo poczucie humoru. Ja mam inne.

4agze jest 1.6 kompresor.