TOXIC - Sob 17 Lip, 2010 No ja w sumie nie daleko bo na Teofilowie. Ale jak przy okazji bedziesz mial troche czasu na zbyciu to dzwon, moze sie uda jakis sponton zorganizowac W koncu bedzie jakis Łódzki oficjalny spot strick - Sob 17 Lip, 2010 No to faktycznie nie tak daleko Jak bede, dam znaka PiTT - Sob 17 Lip, 2010 na Retkini mieszkają moi dziadkowie, więc od święta tam bywam
widzew pany!Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 WitamJanusz - Pon 19 Lip, 2010 220km to łączna suma mocy wszystkich posiadanych toyot ??Jacek - Pon 19 Lip, 2010 hie hie..dowej synek jakieś info!!!!!!!!!!!!Yarko - Pon 19 Lip, 2010 Witamy Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 4agze miało z litra 100 koni z litra w 89 roku. PiTT - Pon 19 Lip, 2010
styku napisał/a:
To forum po kilku postach wygląda jak jakaś dziecinada.
4agze miało z litra 100 koni z litra w 89 roku.
Kompleksy kompleksy kompleksy.
raczej specyficzne poczucie humoru, niektórzy go nie łapią a jeszcze inni go nie posiadają i tyle w temacie specyfiki tego forum
a czy ja kOOOrwa mogę prosić o ponowne otworzenie tematu o oponach Profil, na serio jestem bardzo ciekaw jak te opony się sprawująAnonymous - Pon 19 Lip, 2010 [Temat jest o przywitaniu.
Witam się
TyleYarko - Pon 19 Lip, 2010 kolega ma bardzo ciekawy samochód i ofertę na slicki, nie rozumiem po co taki pojazd ?Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 Zostałem zaproszony przez pewnego zadowolonego użytkownika.
Też mnie się wydaję, że tu długo nie zabawię. Zbyt tu jest "specyficznie".
To nie temat ani o moich ani o innych samochodach.
Nie będę nic nikomu udowadniał. TomsoN - Pon 19 Lip, 2010
Yarko napisał/a:
kolega ma bardzo ciekawy samochód i ofertę na slicki, nie rozumiem po co taki pojazd ?
x2 + Witam.Jakarti - Pon 19 Lip, 2010 dobrze - wystarczy juz chyba tych przepychanek slownych
TU sie witamy
wiec witam i Ciebie Styku.
pzdr PiTT - Pon 19 Lip, 2010 fakk, Panowie zluzujcie bagietę bo trochę dziwna napinka się robi i traktowanie forum jako swojej piaskownicy
jakby mnie tak gdzieś przywitali to bym chooi nasłał i więcej nie wrócił
witamy kolegę od Toyoty
czasami mi się wydaje że przez pierwsze pół roku nie powinno się nic pisać, ew. tylko przytakiwać
bardzo mi się nie podoba taka postawa