Anonymous - Śro 30 Cze, 2010 a cóż trzeba zrobić żeby być klubowiczem?? opłata jakaś czy coś??Anonymous - Śro 30 Cze, 2010 Tak, opłatę:
Only fellatio approvedM - Śro 30 Cze, 2010
Mc napisał/a:
a cóż trzeba zrobić żeby być klubowiczem?? opłata jakaś czy coś??
Żeby zostać klubowiczem trzeba zostać klubowiczem bizon - Śro 30 Cze, 2010 no i rybie trzeba kuzynke przedstawic jakas Misiek_lbn - Śro 30 Cze, 2010
Mc napisał/a:
Witam wszystkich ponownie ( poprzednie konto usunięte nie wiem dlaczego ) Mam na imie Marcin mieszkam w Lublinie i jeżdżę Fordem Fiestą ST
a ja dodam że ex pepowozem śmiga
siemanko Mc Anonymous - Śro 30 Cze, 2010 no heya Misiek Stacho - Śro 30 Cze, 2010 Siema Mc jakub - Czw 01 Lip, 2010 Ja jako stary uzytkownik ale od nowa również witamAnonymous - Czw 01 Lip, 2010 Cześć wszystkim
na imię mam Mateusz, śmigam fiatem punto, obecnie trwają prace nad swapem na 1.6 16vT
pzdrAnonymous - Sob 03 Lip, 2010 Witam wszystkich forumowiczy !
Przymierzam sie do kupna clio sport i mam nadzieje na tym forum znaleźć troche informacji na temat tego autka.
Pozdrawiam!Janusz - Sob 03 Lip, 2010
Blitzgreg napisał/a:
Witam wszystkich forumowiczy !
Przymierzam sie do kupna clio sport i mam nadzieje na tym forum znaleźć troche informacji na temat tego autka.
Pozdrawiam!
cześć...
nie kupuj clio sporta... jest francuzki wiec wszyscy sie tu z niego śmieją, poza tym: na 90% będzie srebrny... ma belke z tyłu, nie jedzie z dołu strasznie się psuje i śmierdzi... Laski na niego pod Plata nie wyrwiesz, bez sensu...Yarko - Sob 03 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
Blitzgreg napisał/a:
Witam wszystkich forumowiczy !
Pozdrawiam!
cześć...
nie kupuj clio sporta... jest francuzki wiec wszyscy sie tu z niego śmieją, poza tym: na 90% będzie srebrny... ma belke z tyłu, nie jedzie z dołu strasznie się psuje i śmierdzi... Laski na niego pod Plata nie wyrwiesz, bez sensu...
agriiMichał - Sob 03 Lip, 2010 agreepit - Sob 03 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
nie jedzie z dołu
z góry też podobno nie Jacek - Nie 04 Lip, 2010 ale szaro tu..