Anonymous - Czw 27 Lis, 2014 tokAnonymous - Pon 05 Sty, 2015 Tak se mysle ze chyba musze poszukac nowej pracyJakarti - Wto 06 Sty, 2015 nie chcesz juz spawac?
wkurwili Cie w fabryce? ja tak mysle co jakis czas Anonymous - Wto 06 Sty, 2015 nie chce zarabiać na waciki,myslałem ze do wiosny tam dociągne ale chyba nie dam radyJakarti - Wto 06 Sty, 2015 a co z tymi szkoleniami na spawaczy lepiej płatnych?PiTT - Wto 06 Sty, 2015 tak sobie mysle ze masz fach w reku i warto isc juz tym tropem
przeciez nie bedziesz zaczynal wszystkiego od poczatku, to nie ma zadnego sensupcs - Śro 07 Sty, 2015 zostan kowalem/ spawaczem artystycznym, zona Ci bedzie projektowac i rysowac szablony, towar/uslugi promuj zagranica czesciowo bo tam sa jeszcze wyzsze ceny za takie uslugi.
lakierowac z pistoletu pewnie umiesz sam, potrzebujesz w okolicy malarnie proszkowa z mozliwoscia cynkowania do wspolpracy.
przy meblach i nie tylko fajnie wychodza tez jakies technologie hybrydowe (stal z drewnem. ceramika/ corianem etc.)
a przy okazji mozesz kolegom sprawac wydechy
no i crossfit bedziesz mial w robocie jak troche stali poprzerzucasz
no i na koniec STO LAT!was79 - Śro 07 Sty, 2015 + balustrady.
Wystarczy popatrzeć na ceny Jakarti - Śro 07 Sty, 2015 was79,
ceny balustrad "rzemieslniczych - zdobionych" to kosmos.. masakra was79 - Śro 07 Sty, 2015 Co gorsza często bez jakiegoś konkretnego uzasadnienia.PiTT - Śro 07 Sty, 2015 i 10% dla HH za pomysli, moze byc w alko na wigiliach Anonymous - Śro 07 Sty, 2015 pcs, myslimy z Tereską nad takimi rzeczami juz od pewnego czasu-stoliki ogrodowe,stoliki szachowe itd z blatami z ceramiki
was79, Ile z takie "kute" balustrady krzyczą?Akurat to to prosta sprawa,robiłem cos takiego z gotowych elementów.Kenet - Śro 07 Sty, 2015 Kolegi wujek ma małą 5-6 osobową firmę, która spawa balustrady - mega szmal na tym robi, go for it.