Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Mick - Pią 31 Sie, 2012 Pany szanowne, jutro będę w Katowicach oglądać Volvo, może ktoś chce się na lunch gdzieś umówić? będę z dziewczyną i mamy nadzieję wrócić już tym volvo do warszawy PiTT - Pią 31 Sie, 2012 poka ogłoszenie
zaraz Ci napiszemy czy warto jechać Kenet - Pią 31 Sie, 2012
rabarbar napisał/a:
Kenet napisał/a:
was79 napisał/a:
Dziadki kurde. A jak pisałem, ze kupuje vana to było wielkie halo, a ja właśnie miałem na myśli czilałtowe podróżowanie z rodziną w wygodnych warunkach
Ja chciałem kupić multiple
pucujesz sie do Barta??
Nie, ale jaram się multiplo Bart - Sob 01 Wrz, 2012
Kenet napisał/a:
Nie, ale jaram się multiplo
+1 Mick - Sob 01 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
poka ogłoszenie
zaraz Ci napiszemy czy warto jechać
http://otomoto.pl/volvo-c...-C24565818.html
tytuł jest zaje.... Michał - Sob 01 Wrz, 2012 nawet fajne są te volviaki. Tylko tylnia półka, prepraszam szmata, to jakieś nieporozumieniebizon - Sob 01 Wrz, 2012
Michał napisał/a:
Tylko tylnia półka, prepraszam szmata, to jakieś nieporozumienie
o lol, wyglada jakbym ja to uszyl i powiesil Mick - Sob 01 Wrz, 2012 co poradzić, takie rozwiązanie zrobili.
podróż strasznie męcząca do tego "trójmiasta". Samochód przywieziony, jeździ się super.
okazał się być rzeczywiście bezwypadkowy i w idealnym stanie Kenet - Nie 02 Wrz, 2012
Mick napisał/a:
Samochód przywieziony, jeździ się super.
okazał się być rzeczywiście bezwypadkowy i w idealnym stanie
Przem_106 - Nie 02 Wrz, 2012 Graty! W koncu jednak Volvo We wtorek takim dachowałem i wyszedłem bez szwanku Z resztą auto tez w nienaruszonym stanie, a więc jest napewno bezpieczne Bart - Nie 02 Wrz, 2012
Przem_106 napisał/a:
We wtorek takim dachowałem i wyszedłem bez szwanku Z resztą auto tez w nienaruszonym stanie, a więc jest napewno bezpieczne
PiTT - Nie 02 Wrz, 2012 gratki Mick, będziesz pewnie zadowolony bo nie słyszałem złych opinii o tych volviakach
jak dla mnie wnętrze w c30 i s40 i v50 są zbyt "minimalistyczne", ale to kwestia gustu czy komuś się podoba konsola środkowa w takim układzie czy woli bardziej "wypasione"
za to nowa v40 i pozostałe wyższe modele od s60 / v60 są mega mega wypaśne w środkuM - Nie 02 Wrz, 2012 Fajny fur tylko jakis mocniejszy silnik by sie przydal Mick - Nie 02 Wrz, 2012 nam akurat odpowiada ta deska i generalnie wnętrze minimalistyczne
ale fakt nowe V40 jest mega!! może za kilka lat...
a mocniejszy silnik pojawi się w moim kolejnym autku kamil - Pon 03 Wrz, 2012 spoko jest ten silnik. Na pewno będziesz bardziej zadowolony niż z diesla. Osiągi identyczne. Spalanie ciut większe, ale podobno znacznie mniej awaryjny. Przynajmniej tak kolo w Volvo mi mówił.