To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

Kenet - Sob 23 Lis, 2013

Gratulacje! :jupi:
kamil - Sob 23 Lis, 2013

mogę sprzedać jakby kto chciał :) taniej niż allegro ;D
Kenet - Nie 24 Lis, 2013

Rezerwuje
Janusz - Nie 24 Lis, 2013

kamil napisał/a:
Dzisiaj w trakcie zawodów było coś z 60 typa. Ogólnie pierwsze treningi przeszliśmy śpiewająco, w kwalifikacjach już było ciężej bo zawodnicy się rozjeździli. Pokazały się jakieś perełki, nie odkryte diamenty. ogólnie po dwóch treningach i dwóch kwalifikacjach załapaliśmy się na 9,10,11 miejscu. Jako firma do startu staneliśmy z 6 pozycji...do przejechania było 70 okrążeń w systemie LeMans. Ogólnie dobra taktyka z depo i po 60 okrążeniach już jako 1 byliśmy. Dojechaliśmy do mety z pierwszym miejscem. Ogólnie życiówkę sieknąłem na sam koniec 54,980 a ten mój kumpel z pracy wykręcił 54,170 - najlepszy czas z całego dnia.

kurde co to za zawody ze takie nagrody dawali ?? ja zawsze jakieś śmieci wygrywam :P

ps. nie jestem orłem na gokartach, ale zazwyczaj kompletni amatorzy nie maja absolutnie żadnego podejścia (chyba ze trafie na mega badzienwego karta) , wiec ten Twój kolega powinien chyba zmienić hobby na coś związanego z upalaniem :P

M - Nie 24 Lis, 2013

Mistrzunio Kamil :)
kamil - Nie 24 Lis, 2013

Zawody były organizowane przez Polsat i BBC Knowledge. Zaprosili wszystkie domy mediowe do rywalizacji. Wcześniej (miesiąc temu mieliśmy wewnętrzne zawody) tj biuro reklamy vs. poszczególne teamy z firmy. Wtedy ludzie mogli się sprawdzić i zobaczyć czy to fajne czy się nadają czy nie. Po miesiącu Polsat wysłał do wszystkich firm maila z prośbą o wytypowanie 4 zawodników z firmy. My wzieliśmy sobie to na poważnie i tydzień przed trenowaliśmy z Kenetem i Kamilem. Na zawody stawiło się 13 firm w 4 osobowych składach. Szczerze to mało było przypadkowych ludzi. Na treningach, w dniu zawodów były u niektórych czasy typu 1.02 ale na klasyfikacjach to zacząłem się na prawdę martwić bo wielu miało czasy na poziomie 56 -57. Tak jak pisałem, po kwalifikacjach indywidualnie byliśmy 9, 10, 11, i chyba 25 miejscu. jak drużyna na 6 i z takiego startowaliśmy.
Tutaj kluczem do sukcesu była taktyka i pech jednej z drużyn, która prowadziła do 50 kółka, ale po walce w zakręcie straciła linkę gazu i wypadła z zawodów. Dzięki temu przez kolejne 20 k nie oddaliśmy już 1 miejsca :)

Kenet, rezerwacja dokonana :)

Co do nagród to za 2 miejsce była godzina samodzielnej jazdy STI wraz szkoleniem rajdowym/wyścigowym na Bemowie, a za 3 miejsce godzinny karnet na gokarty
Ogólnie spoko nagrody :)

Janusz - Pon 25 Lis, 2013

kurde, grubo :)
Kamill - Pon 25 Lis, 2013

Janusz napisał/a:
kurde, grubo :)

Grubo to było na WST jak za któreś tam miejsce z kolei był aparat za 2k. A za pierwsze w klasie cały sezon za darmo ;)
A za taniec na scenie xbox :rotfl:

Kenet - Pon 25 Lis, 2013

Kamil - PW.

Ja wczoraj byłem na tych Dino co mają 10KM. Jechałem wyścig z ekipą RCW już na zamknięcie. Te nowe karty - przemistrz. Szybkie, precyzyjne, hamują i skręcają jak złe. Do tego są pasy ;D

Sieknąłem 51.193, ostatni nie byłem ale czołówka klepnęła mnie gładko o 1s. Tak to wyglądało:

Wcześniej jechałem z kolegą, bardzo podobnie do mnie jeździ, więc cały czas była walka na milimetry, ostatecznie dojechałem pierwszy. Ale bawiłem się chyba najlepiej odkąd pamiętam na RCW.

Narazie jest 8 czy 10 tych Dino, ale mają dokupić jeszcze 10 i będzie na nich challenge. Sprzęty mają potencjał, rekord na nich jest 49,9 xD

Konrad - Pon 25 Lis, 2013

Co to jest za nawierzchnia? Wygląda na śliską. U mnie jest asfalt i odkąd się chłodniej zrobiło dużo lepiej klei, jak się stanie w butach to się nie da przesunąć stopy :>
kamil - Pon 25 Lis, 2013

Beton przemysłowy, taki jak w galeriach wylewają
Toldi - Pią 29 Lis, 2013

wczoraj na f1k mielismy turniej, czyli trening, 2x kwalifikacje i final
normalnie mam takiego gula to wczorajszym wieczorze, że ja jeeebie, nie moglem zasnąć po tym.....
treningi - 1 czas
kwaifikacja 1 - 2 czas
kwalifikacja 2 - 4 czas
start w finale z 4 miejsca, po pierwszym zakrecie już byłem 3 i kur***a nagle świat mi się zawalił, na 3 zakrecie na tej nawrotce ktoś mnie zaje***ł w tył niestety obróciło karta i wbiłem się w opony i to był już koniec wyścigu dla mnie...... :ble: :ble: :ble: - jestem smutny :(

;D

kamil - Pią 29 Lis, 2013

znam ten ból ....
Kamill - Pią 29 Lis, 2013

Toldi napisał/a:
ktoś mnie zaje***ł w tył

Pewnie jakiś jebaka.

Toldi - Pią 29 Lis, 2013

Kamill napisał/a:
Toldi napisał/a:
ktoś mnie zaje***ł w tył

Pewnie jakiś jebaka.