To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

106 - Pon 07 Lut, 2011

Cytat:
Daniele Morelli poinformował media czekające pod szpitalem Santa Corona w Pietra Ligure o aktualnym stanie zdrowia Roberta Kubicy. Stan uległ znaczącej poprawie, Polak jest już przytomny i rozmawiał ze swoim menedżerem.

– Robert jest przytomny, rozmawiałem z nim - donosi Morelli - W porównaniu z sytuacją sprzed doby nastąpiła bardzo pozytywna, wręcz zdumiewająca poprawa stanu jego zdrowia.

– Robert powiedział, że odczuwa skutki wypadku, ale sytuacja jest zdecydowanie lepsza niż wczoraj.

Bad-i - Pon 07 Lut, 2011

Masakra, to co mowia ludzie z TV o rajdach to jakas paranoja. Jakas doopa niby "Kubica w spodnicy" siedzaca w terenowce pyerdoli jak potluczona. Ogolnie komplety brak kompetencji i wiedzy na temat tego sportu. Wyrzucil bym wszystkich z roboty na zbity pysk. Pozniej taki Kowalski siedzi z Tondlem i dyskutuja czy Skoda Fabia z salonu ma pasy od mysliwca.

WIELKI MEGA szacun dla Hołowczyca w TVP2 (gorący temat) - pierwszy ktory prawidlowo opowiedzial idiotom na pytanie "po co Kubicy te rajdy?"

Drugi wielki szacunek dla faktow, moze to zle zabrzmi w tej chwili ale pokazali rajdy w mega pozytywnym swietle, praktycznie je reklamujac.

MoRToN - Pon 07 Lut, 2011

Ja pyeeeerrrrrrrrrrdolllee... masakra z tą dzidą przez auto xD
ziober - Pon 07 Lut, 2011

masakra...

Konrad - Pon 07 Lut, 2011

We Włoszech barierki nie zaczynają się z poziomu drogi lub zawijasem tak jak u nas, że było coś takiego możliwe? (nie wiem, bo nie byłem nigdy)
qbus - Pon 07 Lut, 2011

Cytat:
WIELKI MEGA szacun dla Hołowczyca w TVP2 (gorący temat) - pierwszy ktory prawidlowo opowiedzial idiotom na pytanie "po co Kubicy te rajdy?"

+1
Holo od poczatku sie tego trzymał i potrafi to tak ubrac w słowa ze chyba do kazdego to trafia. O 21 Zientarski, Hołowczyc i Kościuszko w TVN 24.

i jeszcze piękny komentarz znaleziony na f1.pl
Cytat:
"Robert! Ze wszystkich sił życzę Ci wygrania tego rajdu po zdrowie. Będzie wiele zakrętów i wybojów. Będą niespodziewane doły, wyrwy i kałuże. To jest jednak specyficzny rajd ponieważ nie jest na czas. Możesz jechać zupełnie powoli. Możesz przyśpieszać i zwalniać. Możesz zatrzymywać się i ruszać tyle razy ile będzie potrzeba. I nie martw się o tych co czekają na mecie. Czy mróz, czy wiatr, czy deszcz, czy skwar my będziemy tam stali i czekali na Ciebie. Wszyscy co do jednego"

Anonymous - Pon 07 Lut, 2011

Bad-i napisał/a:
Masakra, to co mowia ludzie z TV o rajdach to jakas paranoja. Jakas doopa niby "Kubica w spodnicy" siedzaca w terenowce pyerdoli jak potluczona. Ogolnie komplety brak kompetencji i wiedzy na temat tego sportu. Wyrzucil bym wszystkich z roboty na zbity pysk. Pozniej taki Kowalski siedzi z Tondlem i dyskutuja czy Skoda Fabia z salonu ma pasy od mysliwca.

Drugi wielki szacunek dla faktow, moze to zle zabrzmi w tej chwili ale pokazali rajdy w mega pozytywnym swietle, praktycznie je reklamujac.

nie mam dostępu do polskiej tv,co tam wygadują??Co Hołek powiedział??

ps.kupiłem bmw od Tondla ;D

Niemy - Pon 07 Lut, 2011

rabarbar napisał/a:
Co Hołek powiedział??

Kenet - Pon 07 Lut, 2011

To nie ten wywiad, chodzi o ten:

http://sport.tvp.pl/motor...granicy/3925085

odnośnie rzetelności dziennikarzy

czy tam pisze Janusz Kulig?????????????????????????????????????????????????????

Kenet napisał/a:
To nie ten wywiad, chodzi o ten:

http://sport.tvp.pl/motor...granicy/3925085

żeby to obejrzec musze wnieść "opłate techniczną" :lol2:

Janusz - Pon 07 Lut, 2011

:wall: :wall:

edit, do linku Czesia oczywiscie

Kenet - Pon 07 Lut, 2011

rabarbar napisał/a:
żeby to obejrzec musze wnieść "opłate techniczną"

Masz coś urwane od internetu w przeglądarce albo nie zapłaciłeś abonamentu radiowo telewizyjnego i nie ma tvp :ble:

Normalnie można to obejrzeć bez opłat.

106 - Pon 07 Lut, 2011

Janusz napisał/a:
:wall: :wall:

edit, do linku Czesia oczywiscie

ja pier.dole co to tempy choooy pisal ten artykul :ban: