HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
qbus - Czw 10 Sty, 2008 http://www.daytona.krakow.pl/ chyba ten... bo nie wiem czy na wawrzynca jest jeszcze czynne, to jak sie umawiamy na sobote?OSKAR - Czw 10 Sty, 2008
mi napisał/a:
o 21. będziem już mogli po Was kilkoma furami podjechać, damy radę! 8)
no to piknie :D
od razu rondem wwuuu po kraku robimy i potem wyruszamy na rewiry :D :Dmichool_vt - Czw 10 Sty, 2008
qbus napisał/a:
jak sie umawiamy na sobote?
mamy niby rezerwacje od 12:45 do 13:45 ale jest tylu chetnych ze chyba bedziemy musieli na troche wiecej czasu wziac czyli musielibysmy wczesniej zaczac, ja proponie ok 12 na Daytonie, wymyslimy po ile minut jezdzic i pozwozimy ziomow MichałaAnonymous - Czw 10 Sty, 2008
106 napisał/a:
marcel jak bede po nia wyjezdzal na dworzec (a tego jeszcze nie wiem)
to bede dzwonil do ciebie
o to wezme koszulki dla ciebie - tylko badz Anonymous - Czw 10 Sty, 2008
michool_vt napisał/a:
mamy niby rezerwacje od 12:45 do 13:45 ale jest tylu chetnych ze chyba bedziemy musieli na troche wiecej czasu wziac czyli musielibysmy wczesniej zaczac, ja proponie ok 12 na Daytonie, wymyslimy po ile minut jezdzic i pozwozimy ziomow Michała
halo halo ale to jest VI eliminacja sezony HOThatch i ONLY forumowicze moga startowac !!michool_vt - Czw 10 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
halo halo ale to jest VI eliminacja sezony HOThatch i ONLY forumowicze moga startowac !!
nie forumowiczami sa tylko ziomy MichałaAnonymous - Czw 10 Sty, 2008
michool_vt napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
halo halo ale to jest VI eliminacja sezony HOThatch i ONLY forumowicze moga startowac !!
nie forumowiczami sa tylko ziomy Michała
no to moga pojezdzic jak my skonczymy LOL
a zasady sa znane 2 przejazdy po 8 minut kazdy i biezemy lepzy do klasyfikacji Michał - Czw 10 Sty, 2008 jedzą z nami marcelek, albo wogóle nie smigamy. Nie pojade tam pojedzic sobie a oni będą sie patrzeć. Zastanów sie kochany troszeczkeNiemy - Czw 10 Sty, 2008 widze ze dobry weekend Wam sie szykuje
szkoda ze nie moge tam byc
bawcie sie wysmienicie Anonymous - Czw 10 Sty, 2008
Michał napisał/a:
jedzą z nami marcelek, albo wogóle nie smigamy. Nie pojade tam pojedzic sobie a oni będą sie patrzeć. Zastanów sie kochany troszeczke
tedunio kupimy im 7 zdalnie sterowanych samochodzików i jazda LOL
PS
idziemy po kartach na basen tzn na zjezdzalnie !! ?? bo nie wiem czy brac kapielówki
chlopaki z KRK kto jeszcze poza 106tym ma koszulki do odbioru?? bo moge zabrac ze soba to rozdam OSKAR - Czw 10 Sty, 2008 idziemy idziemy ! !! !! !!
biez swoje jajognioty i Rudi tez niech bierze Anonymous - Czw 10 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
idziemy idziemy ! !! !! !!
biez swoje jajognioty i Rudi tez niech bierze
OK te zjezdzalnie sa KOZACKIE OSKAR - Czw 10 Sty, 2008 ale bedzie wyjeb.ka tylko dlacszego ten pociag powrotny tak wczesnie ??Anonymous - Czw 10 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
ale bedzie wyjeb.ka tylko dlacszego ten pociag powrotny tak wczesnie ??
jak bedzie fajnie to mozemy jechac nastepnym, bo mamy BILET OTWARTY,ze tak powiem - wazny jest no nd, ale ja musze byc w nd na 8:00 w pracy - trzezwy LOLMichał - Czw 10 Sty, 2008 huj, ty wrócisz, oskar i rudello zostaną
michool daj mi tel do siebie, bo juz jutro będe do ciebie dzwonić ...
myj orzechy